18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kiderült! Ezért néznek a heteró nők leszbikus pornót

2019.március.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Évről évre egyre több kutatás állítja azt, hogy minden nő biszexuális. Persze mindenki mást szeret, amikor pornóról van szó, és mindenki mást néz. Sok ember ilyenkor a rejtett vágyait is előtérbe helyezi, és olyan videókat néz, amelyeket a való életben sosem próbált ki, de mindig is álmodozott róla (pl. édeshármas).

Kiderült! Ezért néznek a heteró nők leszbikus pornót
Fotó: Getty Images
Fotó: giphy

A férfiak főként olyan pornóvideókra izgulnak fel, amelyek a szexuális orientációjukkal megegyeznek. A nők esetében ez egészen másképp van, náluk nem feltétlen számít, hogy milyen pornóról van szó. A nőknél a kutatók több esetben beszámoltak arról, hogy intenzívebben reagálnak a szexre, mint a férfiak. A férfiak sokkal valószínűbben reagálnak arra a pornóra, ami a szexuális orientációjukkal megegyezik, azonban a nőknél ez nem így van.

Az agyad egy videó esetén folyamatosan keresi a szexi `elemeket` és várja, hogy a nemiszerved válaszoljon. Ez egyfajta védelemként is szolgál a vaginád számára, itt indul a el a "nedvesedési" folyamat. A tudtod nélkül is szexinek gondolhat néhány dolgot az agyad, ha a tested úgy véli, akkor ugyanúgy elindulhat ez a folyamat.

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról [https://www.glamour.hu/g-szex/9-film-ami-csakis-a-szexrol-szol-es-semmi-masrol/l71t7fl]

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

Fotó: giphy

Ebből jön az a helyzet, amikor a tested és az agyad teljesen mást akar, mást üzen. Erre jó példa a serdülő fiúk esetében, hogy nem csak akkor lesz merevedésük, amikor lázba jönnek valamitől, de teljesen random szituációkban, és hangulat esetén is bekövetkezhet.

A nők valószínűleg azért is néznek leszbikus pornót, mert az ingerküszöbük alacsonyabb. Ezen kívül - mivel két nőről van szó -, tudják azt, hogy mit akar a másik. Ha még az agyunk azt is mondja, hogy ez nem szexi, a testünk jelzi, hogy ez bizony az, és ez egy teljesen normális folyamat. A nők kíváncsi természete is közrejátszik a leszbikus pornónézésnél. Szeretnék elképzelni, hogy milyen is egy másik nővel a szex, még akkor is, ha ők heterók. Ahogyan a férfiak is szeretik elképzelni, hogy milyen lehet két nővel. De ez az egész egyszerűen a nők számára egy fantázia, nem pedig vágy.

Fotó: giphy

Mivel az emberek tudják, hogy ez egyfajta titkos dolog, amit senki nem lát, szabadabbnak érzik magukat. Ezért puhatolózik egy nő is a leszbikus pornóval, még ha nem is próbálná ki soha, de kíváncsi. És lehet kíváncsi, mert senki sem látja és soha nem tudja meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője