Uncsi már a szex? Vigyél bele egy kis szerepjátékot!

2017.március.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szerepjáték szó hallatán legtöbbeknek valószínűleg klisés pornófilm jelenetek ugranak be, a klasszikus diáklány-tanárbácsi és vízvezetékszerelő-háziasszony szerepekkel, de szerencsére a való életben ennél jóval ötletesebb és kevésbé kínos megoldásokat is választhatunk, ha fel szeretnénk dobni kicsit a szexuális életünket.

Egy felmérés szerint öt amerikai párból legalább négynél felmerül a szerepjáték gondolata, ami azt jelenti, hogy legtöbbünket foglalkoztatja ez a kérdés, még ha nem is jut el mindenki a kipróbálásig. A kutatások szerint a főnök-titkárnő felállás a legnépszerűbb, de a rendőr-bűnöző, vámpír-áldozat és uralkodó-szolga szerep is kiemelt helyet kap.

Láttad? Durva szexre vágysz? Tippek kezdőknek

És hogy miből jövünk rá, hogy eljött az idő, és ki kell próbálnunk valami újat? Az első lépés megfigyelni, hogy a felsoroltak - vagy egyéb elképzelt szituációk közül - bármelyik is felizgat-e, illetve, hogy a partnered mit gondol ezekről. A szexológusok azt javasolják, a tényleges tetteket először beszélgetés előzze meg, és alaposan vitassuk meg, hogy pontosan hogyan képzeljük el a jelenetet, így elkerülve az esetleges kellemetlen meglepetéseket és félreértéseket. Szintén célszerű megállapodni egy biztonsági szóban - főként, ha BDSM-re kerülne sor - aminek a kimondásával rögtön jelezheted a partner felé, hogy szeretnél kiszállni a szituációból.

Olvastad már? Ezek a legjobb szexpózok.

Fontos, hogy egyértelműen kifejezd, mire vágysz, és mire nem, mert egy túlgondolt forgatókönyv könnyen okozhat megbántódást vagy konfliktust is. Ha nem tudjátok komolyan venni a játékot, és folyamatos nevetésbe torkollik a próbálkozás, érdemes egy új kontextusban kipróbálni a dolgot. Izgalmas lehet például, ha külön autóval érkeztek egy szórakozóhelyre, ahol ismeretlenekként viselkedtek, majd együtt mentek haza.

Még ha eleinte kellemetlennek is tűnik mindez, ne feledd, hogy az igazi szórakozás a komfortzónán kívül születik, ráadásul ennek a játéknak csak ti állapíthatjátok meg a szabályait, és bármikor kiszállhatsz belőle. Minél több újdonságot és kreatívitást tudtok belevinni, annál izgalmasabb lesz, és biztos lehetsz benne, hogy emlékezetes estét zártok majd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője