6 trükk, amivel megőrizheted az intim testrészed fiatalságát

2020.december.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az arcunkhoz hasonlóan, a testünk többi része is megváltozik az évek múlásával. Az arcbőr rendben tartásához rengeteg termék és kezelés nyújt segítséget, azonban az intim testrészek fiatalságának megőrzésére a legtöbben nem gondolnak. Az idő kereke sajnos erre is hatással van, ezért nem árt néhány tipp és trükk, amivel formában tarthatjuk magunkat odalent is.

6 trükk, amivel megőrizheted az intim testrészed fiatalságát
Fotó: Shutterstock

Próbáld ki egyszerű ötleteinket, hogy igazán fiatalnak és frissnek érezhesd magad!

1. Figyelj az alakodra! Ha gyakran változik a súlyod, az a nemi szervedre is hatással lehet. Fogyásnál és hízásnál a bőr rendkívüli terhelésnek van kitéve, és nem mindig sikerül százszázalékosan regenerálódnia. A drasztikus súlyvesztés hatására minden testrész reagál, még az is, amelyikről nem is gondoltad volna.

2. Végezd a Kegel-gyakorlatokat! Valószínűleg már hallottál erről az egyszerű mozdulatsorról, ami a hüvely falának feszességét hivatott megtartani, ha nem máshonnan, akkor Samantha Jones megtanított ennek a fontosságára a Szex és New Yorkban. Nagy rá az esély azonban, hogy ezeket a gyakorlatokat rosszul végzed. Szakértők szerint az izmokat 5 másodpercig kell feszíteni, legalább százszor egymás után. A legjobb az, ha ezt naponta háromszor is megismételjük, így lesz igazán eredményes az intim torna.

3. Cseréld le az irodai székedet! Egy kis plusz mozgásért cseréld le a gurulós széked egy fitnesz labdára! Ez is ugyanúgy segít a rugalmasság megőrzésében, mint a fent említett Kegel-gyakorlatsor. Napi 15 perc ezen a labdán ülve észrevétlenül edzi a belső izmaidat.

4. Maradj szexuálisan aktív! Az az igazság, hogy ha a nemi szervek körüli vérellátás korlátozódik, az is altáji változásokhoz vezethet. Az egészséges hüvely akkor marad "fitt", ha nincs elhanyagolva, az aktus közben felszabaduló jótékony hormonok hatásáról már nem is beszélve.

5. Ragaszkodj a gyengéd tisztításhoz! A nem megfelelő hüvelytisztító folyadékok használata káros is lehet, ugyanis a természetes közeg megbolygatása nem feltétlenül jó ötlet. Fürdésnél és tisztálkodásnál mindig törekedj arra, hogy gyengéden tisztító, és ápoló összetevőket tartalmazó készítményeket használj, melyek a pH-egyensúlyt is rendben tartják ott lent.

6. Vess be néhány új trükköt! Ha hiszed, ha nem, néhány szex praktika is elősegítheti azt, hogy megőrizd az intim zónád fiatalságát és rugalmasságát. Vedd a kezedbe az irányítást, azok a pózok ugyanis ahol a nő van felül, sokkal inkább edzik a nemi szerveket. Ennek a módszernek a pasid is biztosan örül majd!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője