A járvány után feltétlenül szükséged van egy kiadós gyógyító masszásra

2020.június.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha úgy érzed, mintha a koronavírus-járvány kezdete óta néhány hónap alatt tíz év telt volna el, akkor biztosan nem vagy vele egyedül. A globális világjárvány okozta stressz mellett sok ember vállát nyomja a teher azért, mert elvesztette a munkahelyét, nehezen tudja megoldani a gyermekei felügyeletét, vagy túl sok ház körüli teendőt vállalt azért, mert hirtelen több lett a szabadideje. Annyi biztos, hogy ez az időszak senkinek nem volt könnyű. Éppen ezért itt az ideje, hogy az enyhítésekkel együtt ne csak fellélegezz egy kicsit, hanem meg is jutalmazd magad azért, hogy átvészelted az elmúlt hónapokat. Erre pedig az egyik legjobb módszer, amit választhatsz, az egy gyógyító masszázs. Na és, hogy miért?

1. 3 hónap alatt több stressz érhetett, mint 30 év alatt
Globális értelemben évek óta nem érte az embereket ilyen mértékű gazdasági, érzelmi és mentális stressz egyszerre, mint most. Ezért most itt az ideje, hogy teret adj egy kis öngondoskodásnak. Egy gyógyító masszázs segíthet oldani a felgyülemlett stresszt, és legalább egy órára biztosan garantálja, hogy elfeledkezz a világ mindenminden gondjáról.

2. Segít a testi panaszok enyhítésében
A gyógyító masszázs kiválóan alkalmas a krónikus fájdalmak, a sportsérülések és az izomfájdalmak enyhítésére, és az általános egészségi állapotodra is pozitív hatással lehet. Ha az elmúlt hónapokban nem voltál túl aktív fizikálisan, akkor is jót tehet, hiszen a hátad, a vállad és a nyakad is érzékenyebb lehet, ha hosszabb időn keresztül keveset mozogtál.

Fotó: giphy

3. Jótékony hatással lehet a mentális egészségedre
A tapintással történő gyógyítás erejét soha nem szabad alábecsülnöd. A rendszeres gyógyító masszázs ideiglenesen csökkenti a vérnyomást, és elősegíti a boldogságérzetért felelős endorfinok termelődését. Egy jó masszázs után ezért úgy érezheted magad, hogy nemcsak testileg, hanem mentálisan is teljesen feltöltődtél.

15 jel, ami arra figyelmeztet, hogy kiégtél

15 jel, ami arra figyelmeztet, hogy kiégtél

4. Mérsékeli a stressz okozta fájdalmakat
A stressz nemcsak lelki, hanem testi fájdalmakat is okozhat, akár az egész testedre is kihatva. A hormonjaid ugyanúgy megérezhették a járvány miatti nehézségeket, mint a tested többi része, ezért lehet, hogy ingerlékenyebb vagy, mint általában. Emellett pedig, ha a test fájdalmat érez, megfeszíti az ereket. Egy jó gyógyító masszázs segíthet feloldani a szorítást, és máris jobban érezheted magadat.

Fotó: giphy

5. Egy óra folyamatos boldogság
Ha az utóbbi időben sokat dolgoztál vagy tanultál, akkor sok negatív impulzus érhetett. Így biztos, hogy rád fér már egy kis töretlen boldogság, amit egy órányi gyógyító masszázs arra az időre biztosan garantál, és te is megérdemled, így nincs is több kérdés, csak adj teret a feltöltődésnek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője