Ezt eszi egy nap alatt Khloé Kardashian - Így tartja meg a bombaalakját

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahogy Khloé Kardashian szokta mondani – meg amiről szól is az új műsora – "a legjobb bosszú, a bosszútest"! Neki meg is van ez, de persze nem kevés erőfeszítéssel, amit nem is rejt véka alá.

Khloé Kardashian diétája
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

A Kardashian-lányok közül a legkisebb mindig is küzdött plusz kilóival, de ez egy cseppet sem vett el a kirobbanó személyiségéből és óriási önbizalmából. De nincs mit tagadni, hiába érzi valaki igazán jól magát és boldog a magánéletében, ha nem teljesen elégedett a testével, akkor tulajdonképpen minden csak kompenzálás.

"A bosszúalakom mindazoknak szól, akik valaha lekövéreztek és csúnyának neveztek."

Khloé Kardashian a könyvében leírja, hogy miként vette rá magát az életmódváltásra, és hogyan sikerült megszabadulnia a súlyfeleslegétől, illetve milyen módszerekkel hozta magát irigylésre méltó formába. Bár kétségtelenül elengedhetetlen az edzés, és Khloé nagy mozgásfüggő, 80%-ban minden a konyhában dől el. De ott sem akárhogy, a megfelelő eredmény érdekében rendszeres, kis adagokban kell táplálkoznia az étkezési tanácsadó előírásainak, illetve a metabolizmusának megfelelő módon.

Láttad? Blake Lively álomalakjának a titka

A valóságshow-sztár dietetikusa, Dr. Philip Goglia a Healthistának mesélte el, hogy mi az, amit Khloé Kardashian egy nap alatt eszik, ugyanis összesen 7 étkezés van a diétájában.

Első étkezés
Reggelire egy adag proteinport kever össze egy evőkanál mandulavajjal és valamilyen gyümölccsel, amihez jeget és vizet tesz. Ebből készül a napindító turmixja.

Második étkezés
Délelőtt Khloé egy, általa választott gyümölcsöt eszik.

Harmadik étkezés
Ebédre 110 gr csirkemell a menü, amit zöldségekkel és olyan salátával fogyaszt el, aminek magas a vastartalma (cékla vagy spenót).

Negyedik étkezés
Ebéd után jön egy bögre zöldség, zeller például vagy paradicsom 12 mandulaszemmel.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #ad I ain#8217;t about nothing but results! On the @flattummytea cleanse and feeling sooo good today. No holiday food coma feels here! (p.s. they#8217;ve got a sale on right now - cleanse starts Monday right?) Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, 2016. Nov 28., 16:06 PST

Ötödik étkezés
Délután még több zöldség jön, vagy egy bögre zellert, vagy paradicsomot fogyaszt el egy tojással.

Hatodik étkezés
Vacsorára zsírban gazdag halat eszik (lazacot, tengeri süllőt, fekete tőkehalat vagy sarkvidéki szemlinget), emellé 220 gr zöldséget, salátát fogyaszt.

Hetedik étkezés

Vacsora után Khloé még megehet egy darab gyümölcsöt.

Kardashian ehhez a rendszerhez tartja magát minden nap, de persze az nem jelenti azt, hogy hébe-hóba nem kényezteti magát valamilyen finomsággal. Az étkezési tanácsadója minden 7. nap után megengedi neki, hogy csaljon egyet. Ilyenkor Khloé ehet egy szelet tortát, pizzát vagy tésztát vacsorára, attól függően, hogy mire vágyik.

Nézd meg! Jennifer Lopez így tartja magát formában

De mindenek felett az a legeslegfontosabb, hogy megfelelően hidratáljon egész nap. Az étkezéstől vagy a napszaktól függetlenül, Khloé nagyon figyel arra, hogy elég vizet igyon. Dr. Goglia azt tanácsolja, hogy egy nap fogyasszunk el kb. 0,1 liter vizet annyi kilónak megfelelően, amennyi a súlyunk.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője