Lakatos Márk megcsinálta a bikiniszezon legfontosabb kampányát, és őrülten vicces

2019.június.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Itt a nyár, és egyre többet hallunk róla, hogy na most kell belehúzni, még meg lehet az igazi bikini test, a tökéletes beach body. Az elérhetetlen testideálok hajszolása azonban inkább frusztrálják az embereket, sokkal inkább arra volna szükség, hogy megtanuljuk elfogadni a saját testünket a tökéletlenségeivel együtt.

A népszerű stylist Lakatos Márk a Random Shooting Day csapatával közösen készített egy szenzációsan jó fotósorozatot, amelyben ikonikus férfi főszereplőkkel készült divatfotókat készítettek el újra, Celeste Barber modorában. A testpozitív kampánya üzenete egyértelmű, nem csupán a nők, hanem igenis egyre inkább a férfiak is szenvednek attól, hogy a média elérhetetlen, kockás hasú ideálokat állít ki példaképként.

Márk az elmúlt időszakban felszedett 15 kiló pluszt, ismét elkezdte szégyellni a testét, és innen jött az ötlet, hogy egy ilyen humoros, de problémára reagáló kampányt készítsen.

"Az biztos, hogy a ruhákkal együtt a gátlásaimat is le kellett dobni. Az első pár pillanat nagyon feszengős volt, de aztán felengedtem és onnantól nagyon élveztem a pózolást. Nagyon fontos hozzátenni, hogy ezekkel a fotókkal azt szeretném üzenni, hogy mindenkinek a saját testét kell szeretnie és azt jobbá tenni, és a saját testében kell boldogan léteznie, akár vékony, akár telt alkatú. Nem az egészségtelen életmódot támogatom, hanem a szépségideálok eltörlését, és a kirekesztő világ helyett egy elfogadó és szeretetteljes közeg létrehozását, amelyben akár a fogyókúra is könnyebben megy."

Márk a fotózáson:

Márk azt üzeni, hogy fogadd el a tested, és élvezd a nyarat! Mindenképpen nézd meg a fotósorozat tovább remek képpárjait Lakatos Márk oldalán!

Stáb: Random.s.day109 / Photo: Dömök Noel Szilveszter / Styling, mood: Tóth Mari / Styling asszisztens: Ujvári Viki / Makeup: Almássy Gabriella / Model, mood: Lakatos Márk / Hair: Koczka
Special tnx: Living Fitness, HPS, Lakatos Műhely, Fecske utcai gumiszervíz, Betty Blue, Németh Attila Florist

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 Harry Potter-jelenet, ami nem került be a filmekbe, pedig ott lett volna a helye

5 Harry Potter-jelenet, ami nem került be a filmekbe, pedig ott lett volna a helye

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője