Menstruációs forradalom: kipróbáltuk a This is Redy bugyikat

2021.február.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lassan már egy éve, hogy egy komoly projektbe fogtam: megtalálni a tökéletes menstruációs eszközt. Fontos volt számomra a kényelem, hogy megfizethető legyen, na és persze, hogy fenntartható alternatívája legyen a tamponoknak, betéteknek. Rengeteg kutatás és mélyteszt után jelenthetem: a Redy menstruációs bugyiknál nincs jobb dolog a földön.

A This is Redy projeket Molnár Dóra álmodta meg, akit nem más, mint a saját menstruációs bakija ihletett meg. Miközben súrolta a fehérneműit (ki ne járt volna már így?) elgondolkodott miért nem találták még a fel a menstruációs bugyikat – s a többi már történelem. Másfél éves tesztelés után sikerült egy olyan organikus anyagot találni, ami egyből magába szívja a nedvességet, kellemetlen szagoktól mentes és abszolút bőrbarát. Dóra feltalált egy teljesen egyedülálló, környezetbarát és innovatív menstruációs csodaeszközt. Az már csak hab a tortán, hogy a Redy bugyik kifejezetten szépek is.

A projektnek másik hatalmas erénye, hogy maximálisan testpozitív, és figyelembe veszi a nők anatómiai különbségeit, ami felett, valljuk be, a legtöbb tampon vagy betét márka szemet huny.
Jelenleg az egészen erős napoktól kezdve a gyengébb vérzésig minden eshetőségre fel van készülve a márka, változatos fazonokkal, méretekkel és funkciókkal.

A Redy-t idén Highlights of Hungary díjra is jelölték, rengetegen kipróbálták és ajánlják már a termékeiket. Az ügyfélszolgálatuk elképesztően készséges, mielőtt még megérkezne a rendelésed már ellátnak jótanácsokkal, hogy hogyan hord, mosd és szárítsd az alsóneműket. Bár maga az elképzelés, hogy bármilyen szemmel látható segédeszköz nélkül menstruáljak egy amúgy nagyon kényelmes bugyiba, kicsit idegen és ijesztő volt, viszont az utóbbi évek legpozitívabb ciklusán vagyok túl. Bennem nem maradt több kérdés: bátran ajánlom mindenkinek a Redy-t.

Szöveg: Csibra-Kaizler Tamara

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője