Hírességek, akik barátok maradtak annak ellenére, hogy ugyanazzal az emberrel randiztak

2018.április.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy barátságban elvileg kizáró ok, hogy egymás exével randizzanak a személyek, viszont néhány alkalommal az érzelmek úgy tűnik erősebbek, mint az ép érvek és hiba csúszik a szerkezetbe. Néhány híresség életében is volt már erre példa, de a következő egyének felnőtt emberekként tudták kezelni a helyzetet és megőrizték barátságukat!

Selena Gomez és Taylor Swift
Fotó: Getty Images
Selena Gomez és Taylor Swift
Fotó: Getty Images

Selena Gomez és Taylor Swift is ugyanabban az évben, 2009-ben randizott Taylor Lautnerrel, de egyik kapcsolat sem volt hosszú életű. A két lány barátsága még ma is nagyon erős, egyszerűen imádják egymást.

Nikki Reed és Nina Dobrev
Fotó: Getty Images

Nikki Reed 2015-ben házasodott össze Ian Somerhalderrel. A színész előtte 2013-ig három éven keresztül járt együtt Nina Dobrevvel, akivel közösen szerepeltek a Vámpírnaplókban. Szakításuk után rengeteg pletyka terjedt Reed-ről, közös ismerősükről amiatt, hogy hátba szúrta saját barátnőjét, de ezek valóban csak pletykák voltak. Tavaly egy közös Instagram fotóval tisztázták, hogy még mindig nagyon jó barátok annak ellenére, ami történt.

Gwyneth Paltrow kezét Brad Pitt 1996-ban kérte meg, de az eljegyzésből nem lett végül semmi. Három évvel később egy másik színésznő, Jennifer Aniston ujjára került gyűrű és 2000-ben össze is házasodtak. Kapcsolatuk 2005-ben ért véget, de néhány rajongó még ma is arról álmodik, hogy egyszer újrakezdik. A két színésznő mai napig tartó barátságáról mi sem árulkodik jobban, mint az, hogy Aniston is részt vett Paltrow nemrégiben tartott eljegyzési buliján Los Angelesben.

Cameron Diaz és Sienna Miller
Fotó: Getty Images

2007-ben pletykák terjengtek arról, hogy Cameron Diaz és Jude Law között van valami, miután többször lencsevégre kapták őket miközben együtt vacsoráztak. A színész egyébként 2006-ban vált el feleségétől, Sienna Millertől, miután állítólag a dadussal csalta meg őt. A két színésznő viszont a pletykák ellenére jóban van, ahogy az a 2007-ben készült közös fotókon is látszik.

2013 körül kezdett terjedni a hír, hogy Ellie Goulding és Calvin Harris randiznak, majd maga az énekesnő mutatta be Harrist Taylor Swiftnek, hogy jól mutatnának együtt. Össze is jöttek már 2014-ben, mikor megjelent Swift Bad Blood című dalának videoklipje, melyben egyébként Goulding is szerepet kapott.

Jennifer Lopez és Cameron Diaz
Fotó: Getty Images

Évekkel az után, hogy 1999 és 2001 között J-Lo-val járt, P.Diddy Cameron Diazzal volt együtt 2008-tól 2012-ig. 2012-ben a két színésznő együtt forgatott és mindenki arra számított, hogy folyton veszekedni fognak, de a várakozásoknak nem tettek eleget.

Joe Jonas Taylor Swifttel és Gigi hadiddal is járt, a két lány viszont köztudottan nagyon közeli barátnők, bár igaz, hogy egyik kapcsolat sem volt igazán komoly és elég sok idő is eltelt köztük.

8. Nick Jonas és Justin Bieber

Nick Jonas és Selena Gomez még mindig barátok, de 2008-ban rövid ideig jártak is. 2010 óta viszont Selena Justin Biebberrel van se veled se nélküled kapcsolatban, és a fiúk egész idő alatt haverok maradtak.

Drew Barrymore és Luke Wilson közel két évig jártak mielőtt 1999-ben szakítottak. A színész 2001-ben viszont már Barrymore egyik barátnőjével, Gwyneth Paltrow-val szűrte össze a levet. A két színésznő barátsága ennek ellenére még évekkel később is sértetlen.

Van olyan barátnő páros is, amelyik kétszer is ugyanazt a pasit választotta ki magánk. Cameron Diaz 2010-ben kezdett el randizni Alex Rodriguezzel, aki 2009-ben szakított addigi barátnőjével, Kate Hudsonnal. Diaz állítólag csak azért ment bele a kapcsolatba, hogy bosszút álljon Hudsonon, aki 2007-ben összejött Justin Timberlake-kel nem sokkal az után, hogy ők szakítottak. Azóta viszont több partin is látták őket együtt és a mai napig jó barátságot ápolnak.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője