Flörtölj, ismerkedj!- Egymondatos horoszkóp - június 18. vasárnap

2017.június.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ennek a hétvégének a hangulatát és eseményeit a Merkúr és a Szaturnusz szembenállása mellett a barátságos Nap-Uránusz fényszög határozza meg. A Merkúr és a Szaturnusz szembenállása miatt kommunikációs akadályokra, kellemetlen kötelességekre, közlekedési dugókra számíthatsz, partnered vagy beszélgetőtársad kitér a kérdések elől, bizonytalan vagy zavaros válaszokat ad. Ártalmas viták helyett állítsd a párodat kihívások elé, lepd meg egy őrült programmal, amely visszahozza kapcsolatotokba a kezdeti bizsergést.

Date
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ne omolj össze, ha sérelem, kritika vagy elutasítás ér, ne temetkezz el a munkádban, inkább flörtölj, ismerkedj, vagy repülj el pár napra oda, ahová a kedved tartja.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel van benned némi számítás, vajon nem furcsa neked olyan pasival járni, akit neked kell eltartanod, aki közel sem keres annyit, mint te, és egyhamar nem is fog?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Társaságra, újfajta elfoglaltságra van szükséged, akkor talán sikerül tárgyilagosabban látnod a pénzügyeiddel vagy a párkapcsolatoddal összefüggő gondokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Talán te vagy a legjobb a szakmádban, de korántsem a legsikeresebb, segítségre van szükséged, vagy a versenytársaid lenyelnek, persze azért történhet még csoda.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a lelkedet is kiteszed, hogy meggyőzd a társadat, hogy érdemes megmenteni a kapcsolatotokat, hagyd abba a hajszát, tegyél inkább 180°-os fordulatot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha legalább annyit törődnél a saját boldogságoddal és a magánéleteddel, mint céged mérlegének megjavításával, lehetne már működőképes családod, partnered…

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utazás közben lerobbanhat a járgányod, de a sors érdekes véletlenekről gondoskodik, ezek közé tartozhat a viszontlátás az exszel vagy egyik barátoddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki fukarsággal vádol, és a vád igaz, még nem kell bűntudatot érezned, de ne hagyd, hogy a szeretkezések hiányáról folytatott viták állandósuljanak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valaki lecsapta párodat a kezedről, ma biztosan akad jelentkező, aki szívesen összeragasztja eltört szíved cserepeit, de aki alkalmatlan az apaszerepre.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha munkanélküli segélyen élsz, vagy megszűnt az állásod, tegyél meg mindent, hogy munkát kapj, de mostanában mindennel be kell érned, ami kínálkozik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha újabb ketyerékre vágysz, ma találhatsz valami érdekeset, és akkor is betervezhetsz egy programot a pasiddal, ha nem készültök az anyakönyvvezető elé.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a kapcsolatod tönkrement, és külön éltek, ne hívd fel a másikat csak azért, hogy ellenőrizd, de egy váratlan bevétel hozzájárulhat a jobb közérzetedhez.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője