Napi horoszkóp: Ma valószínűleg makacs leszel - November 25.

2021.november.25.

Az Oroszlán jegyében lévő Hold ma a Szaturnusszal és az Uránusszal is civakodik. Buli, szereplés és költekezés helyett dolgoznod kell és felelősséget vállalnod. Ma valószínűleg makacs, különc, önfejű, ingerlékeny és szeszélyes leszel. A szerelemben az elkötelezettség elleni tiltakozás veszekedéshez vezethet. Oroszlán-Hold napokon szeretsz költekezni és gondoskodni egy kis drámáról a magánéletedben, ezért mind a vonzalmadat, mind a haragodat szenvedélyesen fejezed ki. Büszkeséged megakadályozhatja, hogy megtedd az első lépést egy vita elsimításában. Büszkeséged miatt ki nem állhatod, ha a párod figyelmet fordít valaki másra. Lehet, hogy féltékenység gyötör, mindig a reflektorfényben akarsz lenni, és nem hagyod, hogy bárki is ellopja a show-dat. A stressz vagy a lehangoltság enyhítésének legjobb módja az, ha kreatív elfoglaltságokba kezdesz, valami újdonság létrehozása büszkeséggel tölt el és véget vet haragodnak.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg makacs leszel - November 25.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid a barátaival szeretne összejönni, ne kezdj el bosszúból költekezni, és ha nem vagy vele egy hullámhosszon, inkább kezdj el nemet mondani neki!

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nehéz elkerülnöd a frusztrációt és az izgalmakat, de ha valaki új állást vagy egy ötletet ajánl, ami hosszú távon talán érdekessé válhat, ne fogadd el rögtön.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lerobbanhat az autód, valakinek a tudása háttérbe szoríthat, szavaid sem hozzák meg a kívánt figyelmet, de ha bajban vagy, ne titkold el hozzátartozóid elől

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, valaki beletenyerel az üzletedbe, elhappolnak egy megbízást az orrod elől, de kevés dolog akadályoz meg céljaid elérésében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor a számítógép előtt ülve a szerelmi életeden töprengesz, rádöbbensz, hogy mogorva vénlány lesz belőled, ha nem szeded össze magad minél előbb.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felesleges keménykedned, amikor kolléga vagy rokon viselkedése felzaklat, de mivel tudod, mi történne, ha nem állnál a sarkadra, felkészülsz a konfliktusokra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Figyelmedet kizárólag különc pasidra összpontosítod, így aztán ha nem veszed észre az előtted feltáruló pénzügyi csapdát, nagyon könnyen beleeshetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd, hogy rokonaid, üzletfeleid vagy főnökeid döntsenek a fejed felett, és sok kellemetlen látogatástól óvhatod meg magad, ha nem nyitsz ajtót senkinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ma üzletet vagy tárgyalásokat bonyolítasz, egykönnyen elbizonytalanodhatsz, ezért legyél nyitottabb, mert a mai nap váratlan hírekkel szolgál.

Bak (12. 22-01. 20.) Rengeteg feszültség halmozódik fel benned bizonytalan anyagi helyzeted miatt, viszont a pároddal közös üzlet és a szex között nem kell párhuzamot vonnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy ünnepelt híresség vagy particsillag felizgathat, de a családi vagy munkahelyi ellentétek megviselnek, s nem éred el azt a színvonalat, melyet megszoktak tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Hajlamos leszel elszigetelődni a párodtól és kollégáidtól, de egy bizonyos helyzetben fel kell fedned magad, különben megkérdőjelezik képességeidet.

Ez is érdekelhet

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Szépséghírek

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik