Sztorik tabuk nélkül - 3. Vivien az uszodában (x)

Promóció

2017.szeptember.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jó vicc, hogy a tízalkalmas uszibérletet egy hónap alatt kéne lejárni (azaz leúszni), mert ez elég sok lánynak soha nem jön össze. Eleve egy hét kiesik a mensi miatt, és akkor még nem beszéltünk a többi, váratlanul lecsapó női nyavalyáról!

Egy titokzatos sms-üzenet
Ma megint egyedül voltam úszni. Pedig megbeszéltem az egyik csajjal, hogy együtt megyünk. Amikor már vagy tíz perce vártam rá a sportcentrum előtt, elegem lett és rádobtam egy sms-t, hogy mégis, hol a csudában késik. Azonnal jött a válasz, egy szomorkodó emoji, ezzel a szöveggel: "Bocs, nem tudok menni, HG miatt". Aha. A "hágé" miatt. Te érted? Elsőre nekem sem esett le, de aztán megvilágosodtam. Aki lány, és volt már az életben hüvelygombája, az hozzám hasonlóan előbb-utóbb kikövetkeztette volna, hogy a HG ennek a meglehetősen indiszkrét női kórságnak akar lenni a diszkrét, sms-rövidítése.

Hüvelygomba-statisztika
Ja, hogy neked még sosem volt hüvelygombád?! Akkor mázlista vagy. Vagy csak nem éltél még eleget, és egyszerűen idő kérdése, mikor ér téged is utol ez a nyavalya. Bízhatsz a statisztikában: négyből három nőnél legalább egyszer előfordul élete során a gombás hüvelyfertőzés, vagyis elég nagy a valószínűsége, hogy te se maradj ki a "mókából". Vagy ha mégis megúszod, és úgy éled le az életedet, hogy egyszer sem volt hüvelygombád, akkor te tényleg a szerencse lánya vagy. Mert akkor nem kellett soha megtapasztalnod a rettenetes viszketést, a túrós hüvelyfolyást és hogy már ülni is alig bírsz a hüvelygomba okozta kínok miatt.

Orvos, gyógyszer, hüvelykúp
Az ember lánya ilyenkor rohan a nőgyógyászhoz (igen, menj mielőbb orvoshoz, ha bajod van, semmi értelme otthon kísérletezgetni mindenféle házi praktikákkal!), aki előírja a megfelelő kezelést. Lehet, hogy szájon át szedhető gyógyszert is fog javasolni, abban meg biztos lehetsz, hogy egy hüvelygomba elleni helyi készítményre mindenképpen szükséged lesz. Mondjuk, egy ilyen kúpot be tudsz szerezni a patikában recept nélkül. Érdemes olyat választani, ami egy füst alatt a hüvelyflórádat is regenerálja.



Ennyit az uszibérletről és a szexről
Érthető, ha egy darabig kihagyod a vizes programokat, még akkor is, ha emiatt elbukod az uszodabérleted. És akkor a szexről még nem is beszéltünk. A hüvelygomba hajlamos egymás után többször is kiújulni a ping-pongozás miatt, ezért szerencsésebb, ha ilyenkor átmenetileg szerzetesi fogadalmat tesztek. A legjobb, ha a párod is megkapja a megfelelő gombaellenes gyógyszeres kezelést. Inkább ezt a kis időt bírjátok ki, mint hogy egy elhúzódó kellemetlen probléma miatti feszültség a párkapcsolat rovására menjen! Ismered a mondást: ami nem öl meg, az megerősít. Na jó, azért ne túlozzunk, ennyire nem komoly a dolog. Arra viszont biztosan jó lehet egy ilyen kényszerszünet, hogy megtudd, mennyit ér a pasidnak a kapcsolat. Mert ha most lelép, akkor jobb is: nyilvánvaló, hogy nem ő volt számodra a nagy ő. Menjen csak olyan messzire, hogy ne is lásd többé!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője