Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

2020.január.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az első horoszkópját minden idők egyik leghíresebb és legsikeresebb topmodelljével, a gyönyörű Kate Moss gifjeivel illusztráltuk, aki januárban ünnepli a születésnapját.

Bak (december 22.-január 20.)

A HÓNAPOD Másra nem vágysz hosszú ideje, csak arra, hogy ezt az álláspályázatot te nyerd el. Tudomásodra jut, hogy riválisaid sokkal gyengébb pályamunkát nyújtottak be nálad, így minden esélyed megvan a győzelemre. Minden kínálkozó képzési lehetőséget ki kell használnod és elsőként kell felismerned, hogy egy merész ötlet ideje eljött, eladható és szárnyára bocsátható. A január tevékeny és dolgos lesz, ezért a hónap első felében nem engedsz meg magadnak egy kapcsolatot. Senki sem akadályozhat a munkádban! 15-e után már hagyod magad elcsábítani, de te olyan csajszi vagy, akinek nem csupán testi szerelemre van szüksége, hanem jómódú szeretőre is. Megkapod!

AZ ÉVED Jupiterrel az oldaladon hírnevedet idén alaposan felfényezheted, csillagod határozottan emelkedőben van. Most nincs helye a pitiáner gondolatoknak, de kemény munka nélkül nem válnak valóra az álmaid. A Jupiter és a Plútó együttállása miatt készen állsz ugyan a vad táncra, de a gátlástalanság bajba sodorhat. Lelkesedni fogsz az ötletért, hogy külföldön vállalj állást. Ha korábban nem hitted volna, hogy létezik szerelem első látásra, az Uránusz idén meggyőz az ellenkezőjéről. De ne csodálkozz azon, ha a pasid nemcsak érted, hanem a motorokért is bolondul. Pénzhez, pozícióhoz, hatalomhoz juthatsz, de ha valakit jobban érdekel a bankszámlád, mint a személyed, hagyd faképnél ezt a számító szoknyavadászt.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Pezsgőbontáskor kapcsolatba kerülhetsz egy gazdag üzletféllel, a pasid és a barátaid viszont mellőznek. Ha kirúgnak a munkahelyedről, kihasználhatod az elbocsátásban lévő lehetőséget arra, hogy kemény bűntudatot tegyél főnököd vállára. Mivel egy megromlott munkahelyi, üzleti vagy házastársi kapcsolat visszahúzhat, vizsgáld meg alaposan, hogy folytatni akarod, vagy inkább kilépnél belőle. Ha maradsz, ne sajnáld magad, ha menni akarsz, menj! Szakmai és üzleti berkekben semmi esély arra, hogy bármi is titokban maradjon, de a hónap végén kedvesed, egyik barátod vagy rokonod olyan állásajánlatot kínál, amelynek nem tudsz ellenállni.

Halak (február 20.-március 20.)

Új lehetőségeid adódnak életedben hitvesednek vagy barátaidnak köszönhetően. A januári bolygóállások bemutatják, milyen hatalmas erő a személyes kapcsolat. Ha végig akarod járni a felemelkedés útját, fel kell hívnod magadra azok figyelmét, akik már a csúcson vannak. Az érzéki Vénusz 14-e után átveszi az irányítást, és superman szomszédodhoz vagy egyik barátodhoz kezdesz vonzódni, akit évek óta jól ismersz. Ha elemi erővel akarjátok egymást, választhattok a vízágy és a közönséges ágy között. Az excentrikus Uránusz pikáns vallomásokra vesz rá: de igazán vehetnél egy új kipufogót az özönvíz előtti járgányodra. Munkában, párkapcsolatodban a hónap második felében hajlamos lehetsz rá, hogy provokáld a főnököt és előbb húzd meg a ravaszt, és csak utána kérdezz.

Kos (március 21.-április 20.)

Bár a munkában őrült hajtás és kíméletlen versengés várható, bírod a strapát és a kezdeti elbizonytalanodás után nagy sikereket könyvelhetsz el. Ha a vállalatvezetésben sokkal több a férfi, több ellenállást kell leküzdened. Hivatásodban próbatétel, megmérettetés - azt viszont ne hagyd, hogy valaki visszaélve hatalmával szabad prédának tekintsen. Szerencsére sikerül kialakítanod egy működőképes baráti kört olyan emberekből, akikkel együtt dolgozol, és akik valóban melletted állnak. Mivel nem lesz könnyű kivédeni a nem kívánatos cég- vagy vállalatátvételt, igyekezz megakadályozni, hogy egy veszélyes, hatalommániás vevő nyerjen az ajánlatával.

Bika (április 21.-május 20.)

Azért búcsúztasd az óévet külföldön, hogy kifogj magadnak egy gazdag pasit. Rögtön az év elején üzleti utazás van kilátásban, ami esetleg valami külföldi célállomás felé visz. Az is elképzelhető, hogy terméked vagy szolgáltatásod külföldi piacok felé bővül. A január első fele kedvez a publikálásnak és az oktatással kapcsolatos tevékenységeknek. Amikor megpillantasz egy világlátott pasit, azonnal tudod, hogy ez az a bizonyos szerelem első látásra. Jók az esélyeid az elhelyezkedésre, külföldi munkavállalásra és románcra, de a 16-át követő időszak nem lesz mentes a munkahelyi áskálódástól. Január második felében mindenképpen menj el a barátnőd vagy kollégád partijára, még akkor is, ha nem ismered az összes vendéget.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Vigyázz, nehogy borogatással a homlokodon kezdd el az új évet, de a szeretkezés nem olyan tevékenység, amit csöndben csinálj. Ne szégyelld elmondani, hogy mi jár a fejedben! Szavaid lehetnek közönségesek, humorosak, de lehetnek köztük akár tabu kifejezések is. Ha vállalkozásod csődbe került, és meg akarod menteni, vagy nagyobb összeggel tartozol az adóhivatalnak, csak egy választásod marad: meg kell kérned életed párját, hogy húzza ki céged szekerét a kátyúból. Hitvesed révén a hónap elején olyan összeghez jutsz, amire nem is számítottál. Még egyedül? Titkos imádód is felfedi igazi arcát, ám ha egyik ügyfeled izgat fel, mi lenne, ha megpróbálnátok eljutni az ágyig?

Rák (június 22.-július 22.)

Időnként annyira biztos vagy abban, hogy téged mindenki, meg akar bántani, vagy le akar húzni, hogy gyorsan mindenkit megelőzöl, és te bántod meg őket. Ha ez exednek sikerült több vőlegényedet is elriasztania, egy erős férfira van szükséged, valakire, aki szembe mer szállni vele. Az esküvővel csak szaporodnak a gondjaid, de ha úgy érzed, hogy egy életre kigyógyultál a házasságból, még megváltozhat a véleményed. A jövő még előtted áll. Téged aztán nem könnyű elcsábítani, de egy Bak vagy Halak mégis megpróbálja. Hiába fogadtad meg magadnak, hogy soha többet nem engedsz az érzéseidnek, egy romantikus utazás fordulatot jelent az életedben.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Az év elején még tömegével kapod az állásajánlatokat, de ha meg akarod tartani a munkahelyedet, soha ne hagyd cserben a főnöködet és kollégáidat – még akkor sem, ha éppen nincsenek beszámítható állapotban! Pasiügyben több vasat is tartasz a tűzben, de nem árt, ha elrejted a megtakarított lóvédat egy pénzsóvár fazontól. És vigyázz, nehogy uzsorások kezébe kerülj! Részegítő éjszakákat töltesz egyik törtető munkatársad vagy főnököd karjaiban, aki egy percig sem gondol tartós kapcsolatra. Minden jól megy, amíg ott nem hagy egyik tehetséges kollégád vagy alkalmazottad, és saját irodát nyit. Az embereidet az év elején olyan megállapodásokkal kell magadhoz láncolni, hogy ne tudjanak egykönnyen szabadulni.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

BUÉK! Mivel az évbúcsúztatón elfogyott néhány üveg pezsgő, kapcsold le a fűtést, mert forró hangulat lesz a hálószobádban! Munkában, szerelemben kedvező fordulat, kívánságod teljesülni látszik: jobban már nem is kezdhetnéd az új esztendőt. Választhatsz a hivatás és a házasság között, sőt, egyszerre mindkettőt is gyakorolhatod. Most már igazán megengedheted magadnak, hogy a házasságra gondolj. De becsvágyó, komoly partnerednél legjobban a gerillamódszer válik be. Nem szabad lerohanni, lassan kell bekerítened, lépésről lépésre közelebb kerülni hozzá. Ha családot akartok, a bolygók megkönnyítik, hogy könnyen teherbe ess.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Amikor átbillensz egyik évből a másikba és a jövőre gondolsz, egy saját ház, kedélyes vacsorák, szórakozások és gyerekek képei, jelennek meg lelki szemeid előtt. Ha rögtön az év elején nem is kezdesz új, otthon-bázisú vállalkozásba, tanácsos lenne többet foglalkoznod otthonod bővítésével vagy egy otthoni iroda kialakításával, mert esély van rá, hogy később ez anyagilag hasznot hoz. Szétszórtságod vonzó szomszédodnak vagy lepedőakrobata pasidnak köszönhető. Ha már gondolatban is felizgat ez a fickó, nála aztán tényleg nem lehetsz biztonságban, mindig okoz meglepetéseket. Szeretőd biztos akar lenni abban, hogy a vonzalmad neki, nem pedig a pénzének szól. Bár utálod a vitákat, de pénzsóvár rokonaidnak időnként sürgős szükségük van egy kis kioktatásra.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Csodálatos üzlethez juthatsz egy forgalmas utcában, olyan fickóra hajtasz, akinek jól megy, és aki többet nyújt, mint az exed. Ha egy ötleted láttán az jut eszedbe, hogy egyesek gyűlölni fogják gondolatodat, előfordulhat, hogy valami jelentősbe és kifizetődőbe botlottál. Részed lehet ugyan elutasításban, de januárban megveheted az álomjárgányt. Sikeres vállalatfelvásárlást bonyolíthatsz, sokan csodálnak a függetlenségedért, de barátaid és rokonaid azért örülnének, ha beleszeretnél valakibe. Ha találsz egy olyan pasit, aki engedi, hogy azt gondold és tedd, amit helyesnek tartasz, és ugyanúgy elfogadja a hivatásodat, mint a sajátját, és aki egyenjogú társnak tekint, nem kizárt, hogy férjhez mész.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ellenállhatatlan vagy: a mámorító szilveszter éjjel után nem egyedül ébredsz, de az év elején pénzbüntetésre számíthatsz adótartozásért, gyorshajtásért, bevert orrokért. Megszakadhat ugyan egy üzleti kapcsolatod, de ragyogó helyzetfelismerő képességed kapóra jöhet, rögtön észreveszed azt, amiből pénzt csinálhatsz. Ám az ingatlan sikamlós terület, ahol nagyot bukhatsz.18-a és 23-a táján hallanod kellene, hogyan beszélnek rólad szakmai berkekben. Valaki az irodában ellopja az ötleteidet és sajátként adja elő őket. Ha rajtad múlna, főnököd és kollégáid képét a plasztikai sebész foltozná össze. Valaki arra épít, hogy kényes helyzetbe hozzon, míg a párod és a főnököd is őszintén kívánja társaságodat és valóban kíváncsi véleményedre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője