Kocsis Korinna mindent elárult nyári ruhatáráról!

2018.május.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kocsis Korinna a Calzedonia új nagykövete egyenesen a kilencvenes évekbe repít vissza a júniusi számunk Gardróbnaplójában. Nézd meg a szuper fürdőruhás szetteket a magazinban, és olvasd el a Korinnával készített interjúnkat.

Mikor döntötted el, hogy ezt a karriert választod?

Amit sokan nem tudnak rólam, eredetileg kozmetikus vagyok és jóideig a szépségipar színfalak mögötti része vonzott. 2009-ben az RTL Klub Királynő című műsorában álltam színpadra, ahol Miss Earth Hungary címet és Közönségdíjat nyertem, ekkor elindult valami, ami azóta is tart, magával ragadott ez a közeg. Egyre több fotózásra, divatbemutatóra és reklámfilmre kértek fel, ez volt az a pont mikor annyi modellmunkám volt (idehaza és külföldön egyaránt), hogy már csak ez töltötte ki a napjaimat és ez lett a megélhetésem. Mondhatom, hogy nagyon megszerettem ezt a szakmát és örömömet lelem a munkámban. Több mint egy éve a Volán Egyesülés Caritas Alapítvány vezetője is vagyok, főként hátrányos helyzetű családoknak segítünk, ez is egy olyan része az életemnek, amit nagyon szeretek és fontos számomra. Véleményem szerint nagyon legrave;nyeges dolog, hogy az ember olyannal foglalkozzon, amit szeret, így folyamatosan motivált tud maradni.

Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb és miért?

Nehéz lenne kiemelnem bármit is, mert annyi klassz és hihetetlen dolog történt már velem. Fantasztikus élmény volt, hogy 2016. decemberében Lengyelországban a Miss Supranational világversenyen Miss Európa és a világ 5. legszebb lányának választottak. A Calzedonia magyar márkanagykövet címre is nagyon büszke vagyok. Több nemzetközi cég arcaként és nagyköveteként sokat dolgozok külföldön, ennek köszönhetően szinte bejárom a világot, Londontól kezdve Indián át, a nyár folyamán Singaporeban, Shanghaiban, Abu Dhabiban, Párizsban és Ausztráliában lesznek munkáim. Hálás vagyok, hogy a munkáim során ennyi helyre eljuthatok. Fantasztikus kultúrákkal és érdekes emberekkel ismerkedhetek meg. Mindegyik munka és felkérés különleges, fontos számomra.

Hogyan jellemeznéd az öltözködési stílusodat?

Alkalomfüggő, de többnyire a sportosan elegáns az öltözékem.

Hogyan öltözködsz a mindennapokban?

Gyakran a saját kollekcióm darabjait viselem (öt éve egy női ruhamárkát csinálok magyar divattervező társammal). Ingeket, blúzokat és elegánsabb darabokat is készítünk, ezeket nagyon szeretem a hétköznapokban egy szép magassarkúval kombinálva. Hétvégén pedig szívesen öltözködök lazább ruhákba, szívesen viselek pólót, farmert és kényelmesebb cipőt.

Melyek a gardróbszekrényed legfontosabb alapdarabjai?

Imádom a blézereket, a szűk fazonú farmerokat és pólókat. Természetesen lapul néhány örök darab is a klasszikus kis fekete/fehér ruhákból. Alapdarabnak mondhatom a fekete bőrkabátom, a táskáimat és a magassarkúimat is.

Fejezd be a mondatot, ha nyár....
Akkor vízpart, napsütés, család és barátok. Nyaralás, napozás és kellemes borozós esték.

Hogyan fogadtad a Calzedonia nagykövet felkérését?
Nagyon örültem, hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen fantasztikus, nagy nevű olasz céget képviselhetek. Mindig is imádtam a Calzedonia termékeit, így különösen boldog vagyok, hogy engem kértek fel a márka magyarországi arcának.

Idén melyik fürdőruhafazon a kedvenced és miért?
Fazonban a kedvenceim a háromszög melltartós fürdőruhák, de az aszimetrikus felsőket is nagyon szeretem. Általában napozáshoz igyekszem minél praktikusabb és kisebb fazont választani, hogy nagyobb felületen barnulhassak, de rajongok az egyszerű egyberészes darabokért is és imádom a csíkos fürdőruhákat is. A kedvemtől függ, hogy éppen egyszínű vagy mintás fürdőruhàt választok a strandra. Nagy kedvenceim az idei kollekcióban a crop top jellegű bikini felsők, ezeket farmer shorttal, nadrággal, szoknyával utcán vagy akár partyviseletként is hordhatjuk.

Fotó: Pejkó Gergő

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője