300 márka, több mint 4000 üzlet 20 - 60% kedvezmény
emag

eMAG - Fejlődésben tartunk

Az eMAG jelenleg Magyarország legnagyobb forgalommal bíró webáruháza, ami elsősorban a széles kínálatának köszönhető: több, mint 2.000.000 terméket találhattok nálunk.

A Glamour kedvezményeket most már két budapesti üzletünkben is igénybe tudod venni ? a júniusban megnyílt 7. kerületi Erzsébet körúti 19. szám alatt, és a nemrég megnyílt 2. kerületi Mammut bevásárlóközpontban (Mammut 1, második emelet) lévő üzletünkben.

Nem olyan a megrendelt termék amilyennek elképzelted? Semmi gond! Vedd igénybe a 30 napos termékvisszaküldési szolgáltatásunkat - mely egyedi a piacon ? és küldd vissza teljesen ingyen!

Rendeltél egy terméket és szeretnéd megnézni, mielőtt átvennéd? Nincs akadálya! A Nézz bele a dobozba fizetés előtt szolgáltatásunkkal visszautasíthatod az átvételt költségek nélkül.

Ezen felül a gondtalan vásárlást segíti elő a Háztól házig garancia lehetősége is, ami a termék esetleges meghibásodása esetén vehető igénybe. Ne aggódj, mi házhoz jövünk, elszállítjuk a terméket, bevizsgáljuk, ha hibás megjavítjuk, majd visszaküldjük Neked díjmentesen.

Annak érdekében, hogy még kényelmesebb lehessen számodra a rendelés, már 4 fizetési mód is elérhető. Nem mindenki szeret előre fizetni egy termékért, nekik ajánljuk az utánvétes fizetést - ha ezt választod, akkor átvételkor a futárnál tudod rendezni a rendelésed értékét. Lehetőséged van a banki átutalást választani, ebben az esetben annak leadását követően utalással szükséges fizetni a választott termékért. Természetesen az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő online bankkártyás fizetés is elérhető, mely jelenleg a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a rendelésed rendezésének. Amennyiben nagyobb értékű terméket vásárolsz, és nincs módod, vagy nem szeretnéd egyben kifizetni, úgy az eCredit szolgálatásunkat ajánljuk, aminek segítségével részletben is fizethetsz a rendelésedért.

Idén már 7 éve, hogy az eMAG hazánkban is jelen van. Ez idő alatt több díjat is kaptunk az évente megrendezésre kerülő Az Ország Boltja versenyen, 2019-ben például a Népszerűségi díj I. helyezettjei, valamint a Minőségi díj III. helyezettjei lettünk.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink minél jobb élményben részesülhessenek, ha hozzánk fordulnak, akkor is, ha éppen úton vannak. Ezért létrehoztunk egy több szempontból is kényelmes lehetőséget, az eMAG App-ot ez mind a két operációs rendszerre elérhető.

Ráadásul, ha engedélyezed az értesítések küldését elsőként értesülhetsz a nap legjobb ajánlatairól.

Honnan tudod letölteni?

Androidos telefonodra innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.emag.android , iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonodra pedig innen: https://apps.apple.com/hu/app/emag-hu/id999395947 tudod az eMAG appot letölteni.

A világ körülöttünk folyamatosan változik, pont úgy, ahogy mi emberek is. Mindig egyre jobbak és jobbak akarunk lenni, mert tudjuk, hogy a fejlődés visz minket előre az életben. Magyarország vezető webáruházaként mi is a folyamatos fejlődésben hiszünk. Kitartóan dolgozunk azon, hogy mindenki megtalálja nálunk azt a terméket, amivel a következő szintre léphet. Legyen szó hétköznapokról, munkáról, vagy kikapcsolódásról ? fejlődésben tartunk.

www.emag.hu