Friss élelmiszert vásároltál - de mi lesz vele?

Promóció

2017.június.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A friss élelmiszerek az egészséges táplálkozás alapkövei. A zöldségeket olyan ropogósan és étvágygerjesztően szeretjük elfogyasztani, ahogy a piacon frissen megvásároljuk őket. Ezért a Miele olyan technológiát fejlesztett ki, mellyel élelmiszereid akár 3 héttel tovább is tárolhatóak.

Az élelmiszerek hozzáértő frissen tartása

A PerfectFresh száraz rekeszben halat, húst és szinte minden tejterméket ideális feltételek között tárolhatsz, ugyanis a hőmérséklet 0 és 3 °C között alakul. A száraz rekeszben tárolva sok élelmiszer még a megadott minimális minőségmegőrzési idején túl is felhasználható.

Akár a lejárati dátumon túl 3 héttel is friss marad

Az alacsony, 0 és 3 °C közötti hőmérséklet gondoskodik arról, hogy az élelmiszerek hosszú ideig frissek maradjanak és megőrizzék minőségüket, így például a joghurt a minimális eltarthatóságánál akár 3 héttel tovább is tárolható. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell bevásárolnod és kevesebb dolgot fogsz kidobni, ezzel pedig időt és pénzt takarítasz meg más, fontosabb dolgokra.

Élelmiszerek: vaj, élesztő, felvágottak

A PerfectFresh nedves rekeszt kifejezetten olyan friss gyümölcsökhöz és zöldségekhez terveztük, amelyek sok nedvességet igényelnek az optimális tárolásukhoz. A 0 és 3 °C közötti tárolási hőmérséklet és az akár 90%*-os páratartalom a garancia arra, hogy élelmiszereid jóval hosszabb ideig frissek maradjanak.

Normál hűtésnél akár 4 hónappal hosszabb frissesség

Gyümölcsök és zöldségek tárolásához a nedves rekesz az ideális hely. Alacsonyabb hőmérsékleten és magasabb páratartalom mellett az élelmiszerek nagyon hosszú ideig frissek és eltarthatók maradnak.

Fejes saláta, gomba, hagyma, eper, áfonya, nektarin.

Intenzív kutatások alapján a Miele tovább tökéletesítette a PerfectFresh frissentartó rendszert. Az eredmény: PerfectFresh Pro. A PerfectFresh Pro segítségével úgy tárolhat élelmiszereket, mint egy profi. Ez a Miele egyik innovációja – a frissesség szakértőinek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője