Miele UltraPhase: A tökéletes tisztaság garanciája

Promóció

2017.május.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A TwinDos az optimális időpontban adagolja az UltraPhase 1-t és 2-t a mosási folyamat során. Ezzel a legmagasabb mosóhatást éri el és a legjobb folyékony mosószer rendszert kínálja a piacon egyetlen gombnyomásra.

A legjobb folyékony mosószer-rendszer gombnyomásra

Automatikus adagolás: a forradalmi kétfázisú rendszerrel vagy más folyékony mosószerrel.

A TwinDos az UltraPhase 1-t és az UltraPhase 2-t az optimális időpontban adagolja a mosási folyamat során, ezzel a legmagasabb mosóhatást éri el és a legjobb folyékony mosószer adagoló rendszert kínálja a piacon egyetlen gombnyomással.

UltraPhase 1 feloldja a szennyeződéseket

Az UltraPhase 1 eltávolítja a felületi koszrészecskéket, mint a homok vagy a föld, melyet ezt követően vízzel egyszerűen ki lehet öblíteni.

...és eltávolítja a foltokat

Az UltraPhase 1 még az olyan zsíros foltokat is feloldja, mint a csokoládé vagy az olaj, így azok könnyedén kimoshatóak.

UltraPhase 2 eltávolítja a makacs foltokat

Kifröccsent a gyümölcslé vagy a vörösbor, amikor kitöltötted? Az UltraPhase 2-nek hála nem gond! Az UltraPhase 2-vel a fehérítő az optimális időpontban kerül hozzáadásra a mosási folyamathoz és eltávolítja még a makacs szennyeződéseket is.

Miele tipp

Sötét ruha
A jó megjelenéshez elengedhetetlen, hogy a ruházat színe telt és erőteljes legyen. A festés minőségétől és a használt mosószerfajtától függően a sötét ruhadarabok kifakulhatnak, vagy fehér "csíkok" jelenhetnek meg rajtuk. Ezért a Miele mosógépek tartalmazzák a "Sötét ruha" kiegészítő programot, amely a pamut vagy kevert szálakból készült textíliákat különösen színkímélően mossa, majd alaposan kiöblíti.

Azt tudtad, hogy...
A pamutvásznak leghíresebbje minden kétséget kizáróan szerintem a farmerszövet. Mindenkinek van, imádjuk, mert kényelmes, strapabíró, mert minél régebbi, annál jobban néz ki, mert annyi módon viselhetjük, mert, mert, mert…

A farmer ruhatárunk egyik alap darabja. A farmer eredetét Levi Strausshoz kötjük. A farmernadrág egy bizonyos fajta sávolykötésű (átlóban futó) pamutszövetből, a denimből készül és jellemzően kék színű.

A farmernadrág (jeans) néven ismert ruhadarabot eredeti formájában egy favágó megrendelésére Jacob David szabómester készítette 1870-ben, aki az ehhez szükséges erős pamutszövetet Levi Strauss San Francisco-i méteráru-kereskedőtől vásárolta meg. Annak érdekében, hogy a rávarrt zsebek minél erősebben tartsanak, Davis a sarkaikat fém szegecsekkel erősítette meg. A nadrágnak olyan nagy lett a sikere a munkások körében, hogy a szabómester egyre több megrendelést kapott. Készítésükhöz fehér vitorlavászon-szövetet és kék színű erős vásznat használt, melyeket mindig Strausstól szerzett be.

…és azt tudtad, hogy annak ellenére, hogy ilyen masszív ruhadarabról van szó az ápolása különleges bánásmódot igényel? A farmert mosás előtt fordítsad fordítsd ki, hogy elkerüld a fehér csíkok kialakulását és alacsony centrifugálási fordulatszámot szabad használnihasználj.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője