Mitől jó egy szárítógép? Avagy a szárítás rejtelmei

Promóció

2017.május.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Félsz, hogy féltett ruháid összemennek, vagy kedvenc selyemruhád összegyűrődik, ha szárítógépet használsz? Most megosztunk veled néhány trükköt, melyek segítségével megóvhatod legértékesebb ruháid minőségét és olyan lesz a szárítás, ahogy te szereted.

Az innovatív, kifinomult technológiával a Miele tökéletesíti a ruhaszárítást. Az eredmény: tökéletesen száraz, frissen illatozó, puha textíliák.

Mindig pontos szárítás

A szabadalmaztatott Perfect Dry rendszer pontosan úgy szárítja meg a ruhákat, ahogy kell – még különösen kemény víz esetén is, pedig a szárítógépeknél ez egyáltalán nem magától értetődő. A víz keménysége ugyanis befolyásolja a maradvány nedvesség mérését - és ezáltal a szárítási eredményt. A vízkeménység-szenzoros Perfect Dry rendszer az adott víz keménységét figyelembe véve pontosan szabályozza a szárítást, így ruháid nem lesznek túl szárazak, de nem is maradnak nedvesek. Minden esetben pontosan a kívánt szárítási fokot érik el.

Tudj meg többet videónkból!

Textilkímélés a légpárna hatásának köszönhetően

A szárítógépben a textilkímélő dob méhsejtszerű cellái homorúak – a cellák mélyedéseiben így légpárnák keletkeznek, amik a ruhákat gyengéden fenntartják, feljebb emelik. Ezáltal a ruhák hosszabb ideig lebegnek a meleg légáramban.

A Miele szárítógépek szabálytalan időközönként változtatják a dob forgásirányát. Ez megakadályozza a textil bolyhosodását, gondoskodik az egyenletes szárításról és csöketni a gyűrődések kialakulását.

Csodálatosan illatozó ruha

A Miele szárítógépével mostantól hosszan tartó, kiegyensúlyozott illatok különleges élményében lehet részed. Az új Miele illatpatronok szárítás közben az általad választott teljesen egyedi illattal itatják át ruháidat. Nemcsak szép puha marad a ruha, hanem csodálatos illatot is áraszt majd. Válaszd ki személyes kedvenced az öt különböző illatból. Az illatpatront csak egyszerűen be kell helyezni a könnyen hozzáférhető szálszűrőbe, így visszafogott illata egyenletesen eloszlik a textíliákban. A patron elforgatásával beállíthatod az illat intenzitását is.

A vasalás gyorsabb lehet

Ha te sem szeretsz vasalni, biztosan értékelni fogod a Miele gőzsimítás programját. A szárítás megkezdéséhez a gép finoman porlasztott vizet permetez a textilkímélő dobba és szárító levegővel felmelegíti azt. A létrejövő gőz átjárja a textíliát és láthatóan simábbá teszi a ruhákat. A vasalás így könnyebb és gyorsabb, vagy akár teljesen el is hagyható!

Vásárolj, szórakozz, a szárítást pedig bízd a Miele szárítógépeire!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője