Élményeket is beszerezhetsz a 2022-es GLAMOUR-napokon

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Idén ősszel is olyan élményekhez juthatsz kedvezményesen a 2022-es GLAMOUR-napokon, amelyekkel nem csak ezt a hétvégét, de akár valamelyik elkövetkezendőt is sokkal szórakoztatóbbá teheted.

Élményeket is beszerezhetsz a 2022-es GLAMOUR-napokon
Fotó: zsólyomi Norbert / glamour

Programok és élmények a hétvégére

Ha kicsit belefáradtál az üzletek közti bolyongásba, akkor válasszatok ki egy jó filmet, és üljetek be a Etele Cinemába, ahol a második teljes árú jegyet ingyen kapjátok. Ha pedig megéheztetek, akkor irány a Pizza Hut, ahol szintén 20 százalék kedvezménnyel fogyaszthattok a kínálatból. Ha annyi boltot megnéznél, hogy a hétvégi nagy bevásárlás már nem fér bele az idődbe, akkor töltsd le és regisztrálj a Foodpanda appon, és rendelj friss termékeket a Panda marketről, hogy 25 százalékot spórolva töltsd fel a kamrádat is, vagy rendelj vacsorát abból az étteremből, amit már régóta ki szeretnél próbálni, és élvezd a 25 százalékos kedvezményt biztosító kupon előnyeit.

Készülj programokkal későbbre is!

Az Álmok Álmodói 20 kiállításra 20 százalékkal olcsóbban vehetsz jegyet, ami a kiállítás teljes időtartama alatt felhasználható. Ha elutaznál egy kicsit wellness felfrissülésre, akkor foglalj most kedvezményesen, és utazz el akár januárban, hogy kipihend az ünnepeket. A kuponokkal tudsz magadnak helyet foglalni a harkányi Dráva Hotelbe, a büki Greenfiels hotelbe, a soproni Fagus hotelbe, a hévizi Lotus Therme vagy a NaturMed Hotel Carbona hotelbe.

Ezzel még mindig nem értünk végére annak, hogy felsoroljuk, mennyi olyan programot vadászhatsz magadnak a kedvezményes kuponokkal, ami az egész őszi-téli szezon alatt feltölt.

A Nemzeti Táncszínház megjelölt előadásaira 20 százalékkal olcsóbban vehetsz jegyet, és Nemzeti Filharmonikusok saját szervezésű hangversenyei pedig olyan élményt nyújtanak, ami akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás lehet, és ezen a hétvégén szintén 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg. Ha pedig tényleg olyan ajánlatot keresel, ami hosszabb ideig lát el programmal, akkor nézz szét a József Attila színház ajánlatai között, mert nem csak előadásokra, de bérletekre is beválthatod a 20 százalékos kedvezményt.

Töltsd le az applikációt és légy részese a GLAMOUR Univerzumnak!

A GLAMOUR kuponokat nem csak a GLAMOUR magazin októberi számában, de a GLAMOUR Univerzum applikációban is megtalálod. Az Univerzum megkönnyíti a kuponok átláthatóságát, hiszen akár csoportosan is beválthatod őket egy vásárlás alkalmával, az applikációban pedig a kuponok mellett izgalmas exkluzív tartalmakat találsz, miközben a magazint is tudod online lapozgatni.

Még több 2022 GLAMOUR-napok ajánlat:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője