4 divattémájú film, amit feltétlenül látnod kell 2018-ban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Akit kicsit is érdekel a divat, biztosan szeret filmeket nézni ebben a témában. Lehet az dokumentum jellegű, könnyes dráma vagy egy könnyed vígjáték, a lényeg az, hogy a néző pillantást nyer a kulisszák mögé. Hihetetlenül inspiráló azoknak az embereknek az élete, akik nap mint nap formálják, teremtik a divatot. Bár Az ördög Pradát visel című film sikerét nehéz felülmúlni, mindig akadnak érdekes filmek a témával kapcsolatban, amik nemcsak a trendek imádóit köthetik le, de a fashion semleges szemlélődőit is.

2018 bőven tartogat tartalmas mozikat, amiket jó szívvel ajánlunk mindenkinek:

1. Westwood: Punk, Icon, Activist

A punk koronázatlan királynője, Vivienne Westwood igazi divatikon. A mozi bemutatja az angol tervezőnő életét, egyben a 40 évet körülölelő munkásságát, a háború súlytotta derbyshire-i otthonától egészen a modern 21. századi párizsi kifutókig. A filmben személyes barátai is megszólalnak, akik sok titkot elárulnak Vivienne Westwood páratlanul izgalmas életéről. A dokumentumfilmet március 2.-án mutatják be szülőhazájában.

Láttad? Minden idők legsokkolóbb pillanatai a divattörténetnek

2. The Times of Bill

Ez a dokumentumfilm Bill Cunningham fotós életébe ad betekintést, aki populáris műfajjá változtatta a street style-t, vagyis az divatra érzékeny utca emberének stílusát. A mozit Mark Bozek rendezte és több híresség is nevét adta a készítéséhez. A narrátor nem más, mint Sarah Jessica Parker, az animációért Ruben Toledo a felelős, Pat Cleveland szupermodell pedig dalra fakad a filmben. A filmet május 1-én mutatják be Amerikában.

3. Ocean's 8: Az évszázad átverése

Az év legjobban várt divattémájú mozija egész biztosan az Ocean's 8 című akciófilm lesz. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway és Rihanna neve garantálják a tuti sikert. A film főszereplői a Met gála résztvevőit akarják kirabolni, ahol akár sok millió dollárt érő ékszerek is megfordulnak. A mozi egy része az amerikai Vogue New York-i irodáiban készült. Jól hangzik ugye? Február 20-án debutál a nagyközönség előtt.

4. McQueen

A régóta várt, Alexander McQueen életéről szóló film is idén kerül bemutatásra. A fiatalon elhunyt tervező modernkori gótikus, misztikus stílusa egyedivé tette őt a divatvilágban, korunk Mozartjaként is emlegetik. Teátrális, kosztümszerű kreációi felérnek egy-egy művészi alkotással. A főszereplő hitelesen testesíti meg a lelki fájdalmakkal küszködő dizájner géniuszt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője