6 kúl program júniusban, amin kötelező ott lenned

2019.június.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

És végre itt a nyár! Mármint majdnem, az esőzést kivéve, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek szuperebbnél szuperebb programok ebben a hónapban. Mi mos összegyűjtöttük azokat, amiken mindenképpen érdemes részt venni.

6 kúl program júniusban, amin kötelező ott lenned
Fotó: Shutterstock

1. 90. Ünnepi Könyvhét

Te is az olvasás szerelmese vagy? Akkor június 13-17-ig a Duna-korzón a helyed. Idén a 90. alkalommal kerül rendezésre az Ünnepi Könyvhét, amelyet a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepeként tartanak számon. A szervezők idén a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen várják a könyvbarátokat.

Esemény weboldala: https://unnepikonyvhet.hu/

2. Volt Fesztivál

Bulizz június 26- 29-ig Sopronban a világ legnagyobb slágereire, és ezáltal legyen ez életed legjobb nyara. A felléppők között ott szerepel a Slipknot, a Black Eyed Peas és a Slash de Parov Stelar és Robin Schulz is szórakoztatja majd a közönséget.

További fellépőkért látogass el a fesztivál weboldalára: https://volt.hu/hu/

3. Folklór est

A Magyar Állami Népi Együttes, Duna Művészegyüttes, Rajkó Népi Együttes és Zenekar a magyar zenei élet legkiemelkedőbb képviselői, rendszeresen szuper műsort adnak a Duna Palotában. Mindenképpen megéri elmenni egy ilyen estre júniusban, ugyanis elképesztő élményt nyújt. Június 2-án 20:00-kor ismét egy színvonalas műsornak lehetünk szem- és fültanúi.

Részletek és jegyvásárlás: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-folklor-est-budapest.html

4. Kolorádó Fesztivál

Szerinted nincs izgalmasabb a pesti éjszakánál? De igen, ha pesti éjszaka néhány napra felköltözik egy erdőbe. A Kolorádó fesztivál minden szempontból egy csemege, a varázslatos helyszín éppúgy különleges, mint a szerteágazó zenei irányzatokat felvonultató zenei kínálat. Lesznek itt veterán techno legendák, mint a Broken English Club, vagy feminista punk, mint a Cocaine Piss. Szóval, június 19-én, 20-án és 21-én irány az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészpark!

További részletekért látogass el a weboldalra: http://kolorado.hu/2019/

5. Múzeumok Éjszakája

Idén június 22-én tartják a Múzeumok Éjszakáját Budapesten, ahol egy éjszaka alatt számos szuper múzeumot meglátogathatsz. Már csak azért is érdemes részt venni ezen az eseményen, mert nagyon kedvező áron megnézheted azt a karszalagot, amivel egész este kedvenc múzeumaidat látogathatod meg.

További információk a honlapon, hamarosan: https://muzej.hu/

6. Levendula Fesztivál

Idén rendezik meg 15. alkalommal a Tihanyi Levendula Fesztivált és Levendula Heteket. A háromnapos programon június 21-23-ig lehet részt venni. Mindenkinek ajánljuk (kicsiknek és nagyoknak egyaránt) aki szeretne azon a hétvégén egy szuper eseménydús programon részt venni.

További részletek: https://levendulafesztival.hu/

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője