A fél világ a lábai előtt hever, de csak kevesen tudják, ki is valójában Priyanka Chopra!

2018.július.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A gyönyörű színésznő már nem csak Bollywoodot, de Hollywoodot is meghódította. Szépségén túl új kapcsolata miatt is egyre többet hallani róla, hiszen egyre inkább úgy tűnik, hogy Nick Jonassal való viszonya nagyon is komoly. Mégis csak nagyon kevesen tudják, hogyan is vált ilyen ismertté Priyanka.

Priyanka Chopra
Fotó: Instagram

Először 2000-ben hallhatott róla a világ, amikor a Miss World szépségversenyen a világ szépének választották. 2003 óta számos filmben szerepelt, valamint énekesnőként és dalszövegíróként is megcsillogtatta tehetségét. 2012-ben Will.i.am-mel készített közös kislemezt az In My City-t, 2013-ban Pitbullal dolgozott együtt az Exotic című számon.

2015-ben teljesedett ki színészi karrierje, amikor főszerepet kapott a Quantico című sorozatban, melyért People`s Choice Awards díjjal jutalmazták. 2017-ben az új Baywatch filmben is szerepelt.

Most 10 olyan személyes dolgot gyűjtöttünk össze, amiknek köszönhetően kicsit még többet megtudhatsz az indiai színésznőről.

1. Naponta akár 2 órát is készülődéssel tölt, mivel nagyon fontos számára a megjelenése. Hétköznapokon természetesen saját magát sminkeli, de ha sminkessel dolgozik, a szemöldökét akkor is ő csinálja.

2. Angliában babát készítettek róla 2006-ban. A Priyanka Chopra baba a Bollywood legends kollekció része volt más indiai hírességekkel együtt.

3. Egyik legjobb barátja az anyukája, és a legtöbb szépségápolási praktikáját is tőle tanulta.

4. Új barátja, Nick Jonas 10 évvel fiatalabb nála. A pár egy közös ismerősnek köszönhetően találkozott először, majd nemrég kikerült egy kép, ahol egymáshoz bújnak. Azóta pedig már az Instagramon is hivatalossá tették a kapcsolatukat.

5. A 2017-es Met gálán is Nick-kel ment, de letagadták, hogy több lenne köztük, mint barátság. Azt mondta Priyanka, hogy azért mentek együtt, mert mindketten Ralph Laurent viseltek.

6. Mióta kiderült, hogy együtt vannak, egyre több helyen jelennek meg együtt, moziban és baseball meccsen is látták őket együtt, valamint folyamatosan utazgatnak.

Elkeserítő! Priyanka Chopra bőrszíne miatt nem kapott meg egy filmszerepet

Elkeserítő! Priyanka Chopra bőrszíne miatt nem kapott meg egy filmszerepet

7. Ő is azt vallja, hogy a bőrápolás legalább olyan fontos, mint a smink. Az arcmaszkok, masszírozók és krémek állandó résztvevői a mindennapjainak.

8. Megan Markle is a barátnője, színésznőként találkoztak és hamar jó barátság alakult ki köztük.

9. Azt mondta, hogy miután megválasztották Miss World-nek, még alváshoz sem akarta levenni a koronáját, nehogy valaki elvegye tőle.

10. Egyik kedvenc sorozata a Buffy, a vámpírok réme, de mindenféle filmet imád és a kedvenc időtöltése a filmnézés - talán ennek is köszönhető, hogy színésznő lett.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Itt az újabb bizonyíték, hogy Károly király és Katalin hercegné kapcsolata különleges

Itt az újabb bizonyíték, hogy Károly király és Katalin hercegné kapcsolata különleges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője