A tehetséges magyar fotós, Martin Wanda első saját kiállítása szeptember 24-én nyílik Békéscsabán

2020.szeptember.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szeptember 24-én nyílik Martin Wanda fotókiállítása szülővárosában, Békéscsabán, a Munkácsy Mihály múzeumban. A Canon európai márkanagyköveteként a fotós különleges alkotásai a képrögzítéstől a nyomtatásig minden fázisban Canon technológiával készültek és mindezt Martin Wanda első önálló kiállításán meg is mutathatják.

Martin Wanda Junior Prima díjas vizuális művész, fotográfus, akinek alkotásaival a GLAMOUR hasábjain és a glamour.hu-n is számos alkalommal találkozhattatok már. Az ELTE és a MOME diplomáinak megszerzése után a London College of Fashion fotográfia szakát is elvégezte. Képei évek óta neves divatmagazinokban jelennek meg, világmárkák megbízásából készít kampányfotókat, videókat. A szórakoztatóiparban zenekarok, előadóművészek front és backstage világát is bemutatja képein keresztül. 21. századi stílusát a hajdani olajfestményeket idéző romantikus hangulattal vegyíti és ez a különleges eklektika magával ragadja a szemlélőt. Fotói több csoportos kiállításon is bemutatásra kerültek Budapesten és Európa-szerte. Profi munkái mellett hagy magának időt a töltődésre és kísérletezésre is és arra is, hogy mentorként segítse a fotográfiát tanulók fejlődését. "Az ártatlanság és a tapasztalás dalai" című fotókiállítás Martin első önálló tárlata, melynek induló állomása Békéscsaba.

Martin Wanda magyar fotográfus a Canon új márkanagykövete

Martin Wanda magyar fotográfus a Canon új márkanagykövete

A Canon olyan képalkotó tehetségekkel dolgozik együtt, akiket a technikai tudás mellett a merészség és az egyéni stílus jellemez. A képalkotás nem fejeződik be a rögzítéssel, igazán látványos és hatásos akkor lesz, ha nyomtatásban is megjelenítjük. A kiállított képek nagy része a Békéscsabai Szakképzési Centrum nyomdájában készült. Az intézményben az országos szinten is kiemelkedő nyomdász képzést vadonatúj Canon digitális nyomdagépek is segítik. A biztonságos, környezetkímélő és gyorsan száradó UV Gél festéktechnológiával tekercses és síkágyas nyomtatóinkon úgy kelnek életre a művészeti alkotások, hogy az alkotóknak nem kell kompromisszumot kötni a kreatív kivitelezés során. A jövő nyomdászai tanulmányaik befejeztével kreatív kivitelező mesterekké is válnak, akik szakértelme nélkül nem valósulhatna meg sok műalkotás, legyen az kép, dekoráció vagy könyv. A fotók tapéta méretben is megőrizhetők, nyomtathatók belülről megvilágított merev anyagokra is, mint farostlemez, plexi vagy üveg és akár finom bőrtapintású, kerámia hatású, tartós és vízálló papírokra is.

A Canon örömmel támogatja a képalkotás minden fázisában az inspirációt és az oktatást, hogy ez az érzékletes műfaj minél több alkotót és követőt vonzzon, és együtt kápráztassák el a világot. Különleges anyagaikon és technológiáik által kelnek életre Martin Wanda egyedi hangulatú fotói, amelyeken művészek és modellek mutatják meg valódi arcukat, stílusukat az egy hónapig megtekinthető kiállításon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője