Majdnem ez a színésznő játszotta Penny szerepét az Agymenőkben Kaley Cuoco helyett

Képzelj el egy olyan univerzumot, amiben nem Kaley Cuoco formálja meg a mindig mosolygós és örök optimista Pennyt. Pedig majdnem így történt, és követni is szédületes az Agymenők casting csapatának eredeti ötletét, majd ahhoz képest a próbálkozásait.

Kaley Cuoco helyett kis híján más színésznő alakította Penny szerepét az Agymenők című sorozatban
Kaley Cuoco helyett kis híján más színésznő alakította Penny szerepét az Agymenők című sorozatban
Fotó: Profimedia

Nem véletlenül érdemelt ki 12 évadot a 2007-ben induló Agymenők, ami mindvégig Chuck Lorre és Bill Prady vezető producerek, valamint Lee Aronsohn és Steven Molaro vezető írók gondjai között épült, fejlődött és vált milliók kedvencévé. És persze tette ismertté a sorozat olyan színészeit és színésznőit, mint Kaley Cuoco, Johnny Galecki vagy Jim Parsons. De el tudod képzelni, hogy Penny szerepét egy egészen más színésznő alakítsa? Tovább megyünk: hogy Penny ne is Penny legyen, hanem egy sokkal sötétebb és dekadensebb karakter?

Kezdjük az elejéről, vagyis onnan, hogy Penny-t először is Katie-nek hívták, és semmi, a végleges Penny-re emlékeztető vonás nem volt benne, a meghallgatáson pedig pont ezért elég gyorsan nyilvánvalóvá vált Ken Miller casting director számára, hogy bár Kaley Cuoco fantasztikus és elbűvölő, egész egyszerűen nem rezonál a karakterrel. Ezért a színésznő elesett a szereptől, amivel később meg is békélt, és készen állt arra, hogy tovább lépjen. (Érdekesség, hogy nem ő volt az egyetlen, később oszlopos tagja a sorozatnak, akit majdnem hazaküldtek a meghallgatásról, Chuck Lorre vezető producer ugyanis Jim Parsons-t Sheldonját akarta megfúrni.)

Sorozatok, amik 2019-ben végleg befejeződnek

Ekkor került képbe egy sor olyan színésznő, mint Marisa Tomei (ő alakítja Peter Parker nénikéjét a Tom Holland-féle Pókember-filmekben), az Amerikai Pite Tara Reide vagy Elizabeth Berkley, de végül nem közülük került ki a befutó, hanem Jodi Lyn O'Keefe színésznőnél landolt Katie szerepe.

Marisa Tomei is esélyes volt Penny szerepére az Agymenőkben
Fotó: Profimedia

Csakhogy Hollywoodban semmi nem biztos, míg képernyőre vagy vászonra nem kerül egy produkció, és bár a színésznőben megvolt Katie sötét humora, az alkotók végül úgy döntöttek, maga a karakter nem működik, így elengedték Jodi Lyn O'Keefe-vel együtt. Az ő helyét vette át Amanda Walsh kanadai színésznő, azonban menet közben őt sem érezték elég jónak, és így landolt a szerep végül a korábban már kiszórt Kaley Cuoco-nál, és lett a dekadens Katie-ből a mindig vidám Penny. A csapat összeállásának teljes története egyébként Jessica Radloff The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story című, hamarosan megjelenő könyvében lesz olvasható, ha esetleg álmatlanul forgolódnál.

Forrás: people.com

Mert sorozatokból sosem elég:

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói