Az 5 legszexibb ügynök, akit valaha a képernyőn láttunk

2020.március.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Van valami megmagyarázhatatlanul szexi az ügynökökben, ami minden nő pulzusát megnöveli. Talán sportos testalkatuk, karizmatikus személyiségük vagy félelmet nem ismerő akcióik miatt szeretjük őket annyira? Akármi is teszi őket vonzóvá, az biztos, hogy nem tudjuk levenni róluk a szemünket. Összeállításunkban most olyan ügynököket gyűjtöttünk össze, akik a legtöbb női szívet ejtették rabul a képernyőről.

James Bond titkosügynök (Daniel Craig) - James Bond filmek
James Bond karakterét talán senkinek sem kell bemutatni, ahogy azt sem, hogy Daniel Craig egészen pontosan hatodikként bújt a híres titkosügynök bőrébe. Bár a filmek kedvelői előszőr nem rajongtak érte, az őt megelőző 007-es ügynökök közül négyen – Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan –, valamint két "Bond-gonosz" is tökéletes választásnak tartották – ahogy a női nézők is. Noha sokan szkeptikusak voltak, a Casino Royale napjainak egyik legnagyobb bevételét hozó filmje lett, sőt, Craig még BAFTA-jelölést is kapott a filmben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. Bár a brit színész már a James Bond filmek előtt is számos alkalommal megmutatta tehetségét, a világsikert mégis a titokzatos ügynök karaktere hozta meg számára. Szexi akcentusával, hihetetlenül kék szemével, kidolgozott felsőtestével és mindig kifogástalan öltönyeivel rögtön nők millióinak szívébe lopta be magát.

Fotó: giphy

Seeley Booth különleges ügynök (David Boreanaz) – Dr. Csont
David Boreanaz amerikai színész a Buffy, a vámpírok réme és az Angel című televíziós sorozatok miatt vált híressé, ha azonban most bárkinek megmutatnánk a színész fotóját, biztos egyből azt mondaná, hogy a Dr. Csont című sorozatból ismert Seeley Booth különleges ügynököt látja a képen. A David Boreanaz által játszott jóképű ügynök egyedülálló, de korábbi barátnőjétől született egy fia, aki mindennél fontosabb számára. Booth amellett, hogy titkosügynökként megoldhatatlannak tűnő ügyeket göngyölít fel, igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni a fiával. De nem csak szülői teljesítménye és kiemelkedő nyomozói képessége teszi őt hihetetlenül vonzóvá: a színész az évadok folyamán többször is megvillantotta szexi felsőtestét, mellyel még szívdöglesztőbbé vált a nők szemében.

Fotó: giphy

Nicholas Torres különleges ügynök (Wilmer Eduardo Valderrama) - NCIS
Wilmer Valderrama 2016-ban csatlakozott az NCIS csapatához. A sorozat 11. évadától Nicholas Torres különleges ügynököt alakítja, aki mögött már több éves beépített ügynöki tapasztalat áll. Torres sokszor csak saját ösztöneire támaszkodik, még akkor is, ha az a szabályok megsértését jelenti. A szívtipró külső mögött ráadásul egy hihetetlenül összetett belső rejlik: Torres bármikor képes kontrollálni érzéseit, feszült helyzetekben is józanul gondolkodik, és még veszélyes szituációkban is képes megőrizni a humorérzékét. Munkájának köszönhetően nagyon jól és könnyen kijön az emberekkel, ráadásul – ahogy arról az egyik epizódban is meggyőződhettünk – a tánc sem okoz neki gondot, ha a nők elcsábításáról van szó. Az a felejthetetlenül szép arc pedig csak hab a tortán…

Fotó: giphy

Ethan Hunt titkosügynök (Tom Cruise) - Mission Impossible filmek

Tom Cruise méltán érdemelte ki a helyét minden idők legszexibb ügynökei között a Mission Impossible filmek fő karaktere, Ethan Hunt megtestesítőjeként. A vonzó ügynök rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik titkos műveletek terén, mind hírszerzésben, mind veszélyes akciók végrehajtásában. Hunt egyedül és csapatjátékosként is megállja a helyét, hihetetlenül jó megfigyelő és nyomozó képességekkel rendelkezik, minden járműhöz ért, bárkit legyőz közelharcban és igazából semmitől nem riad meg. De ami igazán felkelti a hölgyek figyelmét, az vonzó mosolya, figyelmessége, na meg szemmel láthatóan is jól kidolgozott izmai.

Fotó: giphy

Daniel "Hondo" Harrelson ügynök (Shemar Moore) – SWAT – Különleges egység
A Shemar Moore alakította Los Angeles-i S.W.A.T. ügynök, Daniel "Hondo" Harrelson egy magasan képzett egységet irányít abban a közösségben, amelyben felnőtt. Bár Hondo kinézetre egy izompacsirta, a terjedelmes muszklik, a komoly tekintet és a szigorú hang mögött egy gyengéd és figyelmes karakter rejlik. Csapatával mindent megtesznek annak érdekében, hogy az agresszió helyett mindig a békés utat válasszák a problémák megoldásához és az emberi életek megmentéséhez. Az egységéhez végletekig hűséges, figyelemre méltóan jóképű Hondo a csapat egyik legnagyobb támasza, ráadásul szárnyai alá vette Jimet is, a fiatal toborzó tisztet, amivel csak további piros pontokat gyűjt a nőknél.

Fotó: giphy

Ha továbbra is szeretnéd a legvonzóbb ügynökök társaságában tölteni hétköznap estéidet, és nem bánnád, ha tovább csodálhatnád Shemar Moore izmait, akkor nézz bele a SWAT – Különleges egység harmadik évadának premierepizódjaiba március 18-tól minden szerdán 21:00-kor az AXN műsorán.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője