Billie Eilish-rajongók, figyelem! GLAMOUR bookazine jelent meg kedvencetekről

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Még csak 22 éves, de Billie Eilish már most tagadhatatlanul ikon, aki felforgatta nem csak a zenét, de a női testhez való viszonyunkat is. Szeretnél róla még többet megtudni, vagy rajongóként nem hiányozhat a gyűjteményedből egy igényes, hiánypótló kiadvány, melynek fókuszában ő és a munkássága áll? Akkor ez a te napod, mától ugyanis elérhető a legújabb GLAMOUR bookazine, Bilie Eilish ikonnal a címlapon.

Billie Eilish énekesnőről szól a GLAMOUR legújabb bookazine-ja
Billie Eilish énekesnőről szól a GLAMOUR legújabb bookazine-ja
Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Billie Eilish megkerülhetetlen, a Z generáció pedig a kezdetektől hűen kíséri őt, ám tehetsége fokmérője egészen biztosan két Oscar-díja - 2022-ben a Nincs idő meghalni című James Bond mozi betétdaláért kapta meg az aranyszobrot, 2024-ben pedig a Barbie mozi What Was I Made For? című balladájáért vívta ki az Oscar-díjat.

De ki az a Billie Eilish, honnan indult és milyen hatással volt ránk, a döntéseinkre, a világhoz vagy a testünkhöz való viszonyunkra ez a ma mindössze 22 éves lány?

Megjelent a legújabb GLAMOUR Book, melynek fókuszában Billie Eilish áll

A GLAMOUR legújabb bookazinejából kiderül, melyet a mai naptól beszerezhetsz. Kedvcsinálóként olvasd el Koszó-Stammberger Kinga, a kiadvány vezetőszerkesztőjének beköszönőjét:

„Új utakat nyitott a zeneiparban és a popkultúrában, megkérdőjelezte a hagyományos normákat, forradalmasította a művészi önkifejezés módjait. Billie Eilish már tinédzserként világhírűvé vált, és olyan díjakat nyert el, mint a Grammy-díj. Fiatal kora ellenére hatalmas hatást gyakorolt a zeneiparra és a rajongókra világszerte, bár ilyen mértékű sikerre ő számított a legkevésbé. Zenéjét főként testvérével, Finneas O’Connell-lel készíti, aki producere és társszerzője is, már a Los Angeles-i családi ház garázsától kezdve.

Együttműködésük eredményeképpen a dalaik sokkal személyesebbek és egyedibbek, mint a nagy zenei stúdiók által készített, „tömeggyártott” popzene. Keveri a pop, az alternatív, az elektronikus és az indie elemeket, ami friss és egyedi hangzást eredményez. Dalaiban gyakran használ szokatlan hangszíneket és hanghatásokat, ami szintén különlegessé teszi őt. Szövegei mélyek, őszinték és személyesek.

Témái között szerepel a mentális egészség, a magány, a szerelem és az önelfogadás, ami sok hallgató számára könnyen azonosíthatóvá és hitelessé teszi. Billie Eilish nyíltan és őszintén beszél saját tapasztalatairól és érzéseiről, beleértve a szorongásait és a depresszióját. Ez az autentikusság és nyíltság sok fiatal számára inspiráló, mivel bátorítja őket arra, hogy bátran beszéljenek saját problémáikról.Megjelenése és stílusa szintén forradalmi.

Gyakran visel bő, kényelmes ruhákat, amivel szándékosan szembemegy a mainstream popszereplők szexualitást kissé túlhajtó megjelenésével. Ezzel újradefiniálja, hogyan is nézhet ki és viselkedhet egy popikon. Aktívan foglalkozik társadalmi és környezeti kérdésekkel is. Például nyíltan támogatja a klímavédelem ügyét és más fontos társadalmi törekvéseket, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy igazi forradalmárnak tekintsük őt.”

A legújabb GLAMOUR bookazine-t szeptember 19-ig szerezheted be, keresd az újságárusoknál, a szupermarketekben és a lapot.hu oldalán! Utóbbin július 14-ig 500 Ft kedvezménnyel, 2990 Ft helyett 2490 Ft-ért rendelheted meg. A kedvezményre jogosító kupont megtalálod a GLAMOUR-napok Summer Week kuponfüzetben, a GLAMOUR Univerzum-applikációban és a GLAMOUR+ felületén.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)