Ezek a sztárok együtt szerepeltek szüleikkel a filmvásznon

2019.október.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Viszonylag gyakorinak számít, hogy a sztárok gyermekei szintén sztárok lesznek. Gondoljunk csak Cindy Crawfordra, akinek a lánya is szupermodell lett, de elég csak néhány filmet meglesni, amelyből kiderül, hogy az alma sokszor nem esik messze a fától, ha színészkedésről van szó. Az is előfordul gyakran, hogy a gyermekek szüleikkel együtt szerepelnek egy filmben vagy egy sorozatban.

Ezek a sztárok együtt szerepeltek szüleikkel a filmvásznon
Fotó: Northfoto

Most összegyűjtöttük azokat a színészeket, akik szüleikkel együtt szerepeltek a filmvásznon:

1. Meryl Streep és Mamie Gummer

Fotó: Northfoto

Mamie Gumme színésznő annyira hasonlít édesanyjára, hogy nem meglepő, hogy Streep fiatalabb énjét és lányát egyaránt játszotta filmekben. Az első ilyen az Este volt, melyben egy másik anya-lánya párral szerepeltek. A Dübörög a szív című alkotásban Gummer elmondása szerint mással nem is tudta volna eljátszani a szerepét.

2. Billy Ray Cyrus és Miley Cyrus

Fotó: Northfoto

Miley Cyrust leginkább a jelenlegi személyiségről ismerjük, és olykor el is feledkezünk, hogy ő alakította Hannah Montana-t a Disney csatornán. És apja Billy Ray Cyrus, aki sokig a híres ,,Achy Breaky Heart sláger miatt maradt fent a köztudatban. A Hannah Montanában tulajdonképpen saját magukat kellett alakítaniuk.

3. Martin és Charlie Sheen

Fotó: Rexfeatures

A 70-es években a televíziók rendszeresen sugároztak magasabb presztízsű filmeket. Az egyik ilyen a The Execution of Private Slovik(1974), melynek főszereplője Martin Sheen volt. Az akkor kilencéves Charlie extra szereplőként debütált a filmben. Nem ez volt az egyetlen alkalom, a Tőzsdecápákban is apa fia szerepet töltöttek be.

4. Kirk, Michael és Cameron Douglas

Fotó: Northfoto

Azt talán mindenki tudta, hogy az igen sikeres Michael Douglas az Aranykor egyik színészének, Kirk Douglas-nek a fia. De azt talán kevesebben tudják, hogy a családban még van egy tehetség aki, nem más, mint Cameron. A három Douglas együttesen szerepelt egy 2003-as dráma-komédiában melynek neve It Runs in the Family.

5. Will Smith és Willow Smith

Fotó: Rexfeatures

Willow, Will Smith és Jada Pinkett-Smith lánya volt a legfiatalabb ember, akit leszerződtettek Jay-Z, Roc Nation nevű kiadójához . Willow és Will Smith a Legenda vagyok című filmben szerepelt együtt 2007-ben.

6. Sylvester and Sage Stallone

Fotó: Rexfeatures

Nem meglepő talán az az állítás, hogy a Rocky V a Rocky filmek közül az egyik leggyengébb volt, viszont van a filmnek egy olyan szórakoztató eleme, ami a többiben nem jelenik meg. Ez nem más, mint Sylvester Stallone legidősebb fia, Sage Moonblood Stallone. Mint sok hollywoodi utód, Sage az apja fiát játszotta a filmben.

Sztárok, akik közel járnak a 100-hoz, de sosem mondanád meg róluk

Sztárok, akik közel járnak a 100-hoz, de sosem mondanád meg róluk

7. Judy Garland és Liza Minnelli

A két legenda (Judy Garland és Vincente Minnelli) lánya három éves korában debütált a nagy képernyőn az édesanyjával együtt A jó kis nyarak (1949) című film zárójeleneteiben.

8. Rumer Willis és Demi Moore

Fotó: Rexfeatures

Demi Moore megengedte lányának Rumernek, hogy a Sztriptíz film forgatása közben ottlegyen, és szerepeljen az alkotásban. Sokan kifogásolták ezt, viszont Moore-t nem érdekelték a megjegyzések. Rumer korábban szerepelt a Tegnap és ma című filmben, ahol édesanyja fiatal énjét alakította. Később apja, Bruce Willis lányát játszotta a 2005-ös Túszdráma című alkotásban.

9. Alice Richmond és Tina Fey

Fotó: Rexfeatures

Tina Fey lányának, Alice Richmondnak egyértelműen van jövője a komédia területén. A stúdió című sorozat jeleneteiben többször alkotott maradandót a nézőkben. Fey egyszer kijelentette, hogy lánya a show egyik legnépszerűbb mondatát alkotta, ami nem más, mint az ,,oda akarok menni.

10. Vivienne Jolie-Pitt és Angelina Jolie

Fotó: Rexfeatures

Angelina egyszer azt nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek, hogy nem zavarja, ha gyerekeik néha feltűnnek mellettük egy-egy jelenetben, azt viszont, nem szeretnék, hogy színészek legyenek. A 2014-es Demóna filmben Angelina a gonosz boszorkányt játszotta. A gyerekszínészeknek túlságosan félelmetes jelenetek lettek volna, így az ötéves Aurora szerepe Angelina fiatal lányának Vivienne Jolie-Pitt-nek jutott.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője