Ezekért az előadókért megy a GLAMOUR a Szigetre

2019.augusztus.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Minden évben elmondhatjuk, és szerencsére tényleg őszintén mondhatjuk, hogy nem igazán lehet panaszunk a Sziget Fesztivál fellépőire, rengeteg nagyon is aktuális világsztár érkezik a legnagyobb színpadokra, és a kisebb helyszínek is tele lesznek elképesztően izgalmas előadókkal. Ráadásul a műfaji felhozatal pedig továbbra is elképesztően sokszínű.

Ezekért az előadókért megy a GLAMOUR a Szigetre
Fotó: Rexfeatures

A Sziget Fesztivál legnagyobb előnye, hogy még akkor is remek dolgok történhetnek veled, ha éppen nincs olyan fellépő, akit mindenképpen látni akarnál, hiszen a megszámlálhatatlan program közül biztosan akad olyan, ami felkelti az érdeklődésedet. Igazából annyi a történés a Hajógyári szigeten, hogy nem is könnyű követni, hogy hol, mikor, ki lép fel. Megkérdeztük a GLAMOUR szerkesztőségének tagjait, hogy mi az, amit idén biztosan nem hagynak ki a Sziget Fesztiválon, íme mi érdekel minket a legjobban:

Csáti Melinda, szerkesztő:


Nem mindennap lép fel Grammy-díjas énekes nálunk. Amikor megtudtam, hogy az idei Szigeten Ed Sheeran a háromszoros Grammy-díjas angol énekes, dalszövegíró is tiszteletét teszi, azonnal tudtam, hogy ott a helyem. Augusztus 7-én tuti, hogy ott leszek!

A Sziget egyik leglátványosabb produkciója a Nagy Utcaszínház, ne maradj le róla

A Sziget egyik leglátványosabb produkciója a Nagy Utcaszínház, ne maradj le róla

Szeiler Kíra, online szerkesztő:

Három éve a Sziget Fesztiválra (főként) a Kodaline koncert miatt mentem el. Azóta is élénken él bennem az emlék, elképesztő show-t adtak. Idén szerencsére újra láthatom őket, így már nagyon izgatott vagyok! Szintén nagy kedvencem lett az elmúlt években Michael Kiwanuka, akinek a Hatalmas kis hazugságok című sorozat főcímdalát is köszönhetjük. Alig várom, hogy élőben is hallhassam!

Szakál Réka, szépségrovat-szerkesztő:

Idén három koncertet semmiképpen se szeretnék kihagyni, persze remélhetőleg ennél többet lesz lehetőségem végigtombolni a fesztivál alatt. Az egyik természetesen a Sziget egyik legjobban várt előadója Ed Sheeran, aki amellett, hogy fantasztikus énekes, évről évre hihetetlen dalokkal rukkol elő. Ezen kívül nem maradhat ki a számomra kissé nosztalgikus Foo Fighters és Macklemore koncertje sem!

Skyba Irina, stylist:


Augusztus 11-én lép fel az Európa Színpadon Ivan Dorn, aki ukrán, tehát a honfitársam, és nagyon jó zenét nyom. Maga lesz a csoda a zenéjére táncolni és énekelni vele orosz nyelven. Egyszóval, egy álom válik valóra!

Horváth Gergő, vezető szerkesztő:

Az utolsó nap számomra tökéletesebb nem is lehetne, délután négykor nem a legfrekventáltabb helyen lép fel Stella Donnelly. Az ausztrál énekesnő szerintem az év egyik legjobb albumát adta ki idén, és ő mindenképpen egy olyan előadó, akire érdemes figyelni. Az utóbbi évek legfontosabb zenekarának tartom az Idles-t, így nem kérdés, hogy ezt koncertet várom a legjobban, ezek a dühösen óbégató punkok nagyon fontos dolgokról énekelnek, miközben elképesztő energiájuk van a színpadon. Én először Foo Fighters koncerten voltam életemben a Szigeten rengeteg évvel ezelőtt, rengeteget jelentett akkor nekem, egy egészen elképesztő csodát, hogy láthatom őket, feszülten várom, hogy ennyi év után is szíven találnak-e!

Varga Csenge, szépségszerkesztő-asszisztens:

Még sosem voltam a Szigeten így az egészet nagyon várom, tetszik, hogy olyan a látványvilág mintha egy külön "wonderland" világ lenne az egész. Martin Garrix miatt megyek főként, amellett, hogy ő napjaink egyik legnagyobb dj-je, tinikoromban rengeteget buliztam a zenéire, mert épp akkor került be a köztudatba, így különleges helyet foglal a szívemben. Ezen kívül a Twenty One Pilots érdekel a legjobban, közel áll hozzám a zenei stílusuk és biztos kiráz majd a hideg, mikor hallom a Suicide Squad ikonikus filmzenéjét, amit megállás nélkül rongyosra hallgattam.

Harry herceg elárulta, hogy hány gyereket terveznek Meghan Markle-lel közösen

Harry herceg elárulta, hogy hány gyereket terveznek Meghan Markle-lel közösen

Nagy-György Borbála, szerkesztő:

Amikor még alig volt épp párezer követőjük Facebookon, én már akkor letettem a voksomat a The 1975 mellett, és lám 7 évvel később már visszatérők a Szigeten, fellépnek a világ legnagyobb fesztiváljain, milliók rajonganak értük, és a zenéjük kicsivel sem romlott azóta. A csütörtöki nap számomra maga a tökéletesség, persze minden nap van olyan koncert, előadás, amin ott leszek, még akkor is, ha már láttam őket. Franz Ferdinand még gimis nagy kedvenc, a Chvrches is régi szerelem, nem is lesznek első koncertek, viszont mindennél jobban Dr. Jane Goodall előadását várom. Úgy gondolom, hogy az egyik legfontosabb kutató és klímagondolkodó jelenleg, semmiért nem hagynám ki a beszélgetést vele a Nagyszínpadon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője