Most már hivatalos: Visszatér az összes kedvenc férfiszereplőnk is az új Szex és New York sorozatban

2021.június.10.

Óriási nagy izgalom és érdeklődés övezi a hamarosan visszatérő Szex és New York sorozatot, a limitált szériát, amit természetesen ezúttal is az HBO gyárt és az And Just Like That... címet kapta.

Minden idők egyik legnagyobb kultsorozata, miután 6 évad után véget ért még kapott két szuperprodukciót, melyek még ha különösebb kritikai sikereket nem is értek el, mindenesetre a rajongók számára hatalmas örömet okoztak annak idején. Tervben egy harmadik installáció is, amit aztán a Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall közötti feszültségek miatt elkaszáltak. Mint később kiderült, ebben a részben elveszítettük volna az egyik kulcsfontosságú figurát, a Chris Noth által alakított Mr. Biget. Ehhez képest azonban a sorozat hivatalos Instagram oldalán nemrég jelentették be, hogy Mr. Big igenis visszatér a készülő sorozatban, így reméljük mégsem ér a története tragikus véget.

Azt is már lehetett tudni első perctől, hogy Kim Cattrall nem tér vissza ikonikus szerepébe, Samantha így már nem szerepel az új sorozatban, viszont a három barátnő, Charlotte, Miranda és Carrie kap maga mellé egy új társat nem más, mint az LMBTQ és transzaktivista Sara Ramirez alakításában, akit legtöbben a Grace klinika Dr. Callie Torres-eként ismerhetünk.

A sorozat Instagram oldalán a minap pedig azt is bejelentették, hogy a sorozat kedvelt férfiszereplői is újra magukra ölthetik karaktereiket, így Steve, Harry, Stanford és Anthony is visszatérnek! Arról egyelőre nincsenek pontos információink, hogy a hírekkel ellentétben Aidan karakterét tényleg visszahozzák-e.

De annyi biztos, hogy a forgatási előkészületek elkezdődtek, a sorozat sztárjai megérkeztek New Yorkba és kezdődhet a móka! A sorozat premierjére pedig még idén év végéig lehet számítani.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!