Ingyenes online konferencia a GLAMOUR-napok Reloaded alatt

2020.november.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A járványhelyzetre való tekintettel az idén őszre tervezett GLAMOUR Women Power Summit konferenciánkat online tartjuk meg és a GLAMOUR-napok Reloaded shopping-hétvége alatt ingyenesen tudod megtekinteni az esemény előadásait, kerekasztal-beszélgetéseit a business.glamour.hu/womenpowersummit oldalon.

Íme egy kis ízelítő a programból:

Mengyán Eszter, a Holy Duck blog szerzője

Esztert mindig is érdekelte a divat, újságíróként rengeteg cikket írt a kötelező trendekről és darabokról, a szezon színeiről. Megrázó dokumentumfilmek hatására, 2016-ban kezdett el foglalkozni a fenntartható divattal. Azóta a környezettudatos öltözködés fontosságát hirdeti. Most megtudhatod, hogyan építheted be a mindennapjaidba ezt a szemléletet, amitől te is jobban érzed majd magad, és a Földünknek is jobb lesz!

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus

Sorsunk alakulása gyakran olyan tényezők függvénye, melyekről alig van tudomásunk. Felmenőink – szüleink, nagyszüleink, de akár dédszüleink – fájdalmai, traumái, szeretetvesztései a mi életünket sem hagyják érintetlenül. A múlt sejtszinten és hiedelmeink, kapcsolati mintáink formájában egyik generációról a másikra adódik át. Ahhoz, hogy elakadásainkat, korlátozó szemléletünket képesek legyünk meghaladni, fel kell tárnunk, mi mindent kaptunk családi örökségként.

Holdampf Linda stylist

Könnyű azt mondani, mégsem olyan egyszerű nap mint nap úgy felöltözni, hogy jól is érezd magad. Nem a tökéletesség a cél, hanem az, hogy a ruháid téged segítsenek, az önbizalmadat támogassák és nem ellenkezőleg. A mai divat sokkal megengedőbb, mint akár tíz-húsz évvel ezelőtt, így a kényelem fontos szempont lett. Fedezd fel a divat kreatív oldalát, és felejtsd el a diktátumokat, a megfelelést!

Kerekasztal-beszélgetés

A tested meghatározza a jövődet? Vagy te határozod meg a testedet? A középiskolások közel ötven százaléka testképzavarral küzd, és ez a szám később sem javul sokat. Hogyan kerülhetsz harmóniába önmagaddal? Hogyan változtathatsz úgy, hogy a tested a társad legyen, segítsen az utad teljes megvalósításában, ne betegségekkel, lelki, mentális zavarokkal korlátozzon? Erről beszélget Bogár Niki, a kerekasztal-beszélgetés moderátora, A divatipar és az evészavarok könyv szerzője Király Linda énekesnővel, Andor Marcsi edzővel, a Sír a zsír életmódprogram megálmodójával és Abonyi Orsi dietetikussal, okleveles táplálkozástudományi szakemberrel.

Hogyan legyél vállalkozószellemű, hogyan lépj ki a komfortzónádból azért, hogy teljesebb, szabadabb, izgalmasabb életet élhess? A bátorság nem feltétlenül világmegváltó cselekedetekből áll, és sokszor egy erős elhatározás elég ahhoz, hogy az életed új, jobb irányt vegyen. Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője beszélget Jagasics V. Hedviggel, a Sugarbird márka alapító tulajdonosával, Tomán Szabinával, a Toman Diet alapító tulajdonosával, és Kafiya Said Mahdi szomáliai származású magyar fotómodellel.

Hevesi Krisztina szexuál-pszichológus

Az erotika humán kiváltság – lélek kell hozzá. Érzelmek, gondolatok, emlékek, vágyak… Mindannyian vágyunk a vágy tárgyának szerepére – de vajon miképp alakul ki ez a fajta "jelölés", amely a szerelem, a vonzalom alapját képezi. Mi az alapja a vágynak, a szexuális étvágynak, s hogyan ragadható meg a kifejezés, szexepil? Minek köszönhető a viszonyiszony, az intimitástól való félelem, és mi az, ami egyben le is rombolja a szenvedélyt?

Apró Anna kockázati tőkebefektető

Kockázatvállalás nőként, befektetőként és tulajdonosként, ugyanis mind rendkívül más jellegű és mértékű kockázatot takar. Hogyan minimalizáljuk a kockázatot? Lehet-e ezt igazából befolyásolni? Apró Anna most minden kérdésre választ ad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője