Irány Amszterdam!

2017.január.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jó hír azoknak, akik szeretik a szabadságot, Van Gogh-ot és imádnak biciklizni: 2017. februártól az Easyjet új járatot indít Budapest és Amszterdam között.

Amszterdam
Fotó: Thinkstock

A diszkont légitársaság Hollandia központi repülőterére, a város közvetlen közelében található Schiphol-ra repül heti háromszor. A jegyek irányonként már 10000 forinttól foglalhatók az easyjet weboldalán.A fehér-narancsságra Airbus A319-es gépek heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken repülnek majd a két főváros között, ami ideális az üzleti utasoknak, a kirándulóknak és azoknak is, akik egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni Amszterdamban.

Van Gogh műalkotásai, színes tulipánok, szép biciklik, fapapucsok…az emberek többsége ezeket köti Amszterdamhoz, de ennél sokkal többet kínál a város. A rengeteg zöld park pihenésre csábít, de emellett a város számos fesztivállal és pezsgő éjszakai élettel nyűgözi le az utazókat. A több mint 800 ezer lakosú, az Amstel folyó partján fekvő úti célt gyakran nevezik az "Észak Velencéjének" is: változatos csatornahálózata jól hajózható, 1500 hídja igazán romantikus úti céllá teszi.

Thomas Haagensen, az easyJet Észak-Európáért felelős vezetője elmondta: Örülünk, hogy egy újabb útvonalat jelenthetünk be az easyJet-nél. A holland és a magyar város között közlekedő heti három járattal megfizethető áron utazhatnak a kirándulók és az üzleti útra indulók is. Amszterdam már a nyolcadik város az easyJet kínálatában, ami közvetlen járattal elérhető Budapestről London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel, Genf, és az októberben induló velencei járat után.

Foglalj gyorsan jegyet egy amszterdami kalandra itt!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője