Justin Timberlake, Lady Gaga, Stranger Things - A Super Bowl legjobb reklámjai

2017.február.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Van valami, amit minden évben jobban várunk még Super Bowlnál is, valami, ami a meccsnél, a félidős show-nál is jobb, és ez nem más, mint azoknak a reklámoknak a tömkelege, amelyek a Super Bowl mérkőzés alatt debütálnak.

Minden évben rendkívül fontos szerepet töltenek be a reklámszakmában ezeknek a hirdetéseknek a megjelenése, egyrészt ezek állítják fel az adott év sztenderdjét, másrészt tényleg istenien szórakoztatóak. Az a tény sem hanyagolható el, hogy mivel ez a legeslegdrágább hirdetési felülete az évnek, ide csak tényleg a nagykutyák férnek be, tehát a minőség adott.

Lássuk is, melyek voltak az 51. Super Bowl legemlékezetesebb reklámjai! Jó szórakozást:

1. Coca-Cola

Today millions cheer together, because together is beautiful. #AmericaIsBeautiful pic.twitter.com/z65LimssjD— Coca-Cola (@CocaCola) 2017. február 5.
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Az America the Beautifult a világ nyelvein adják elő. Nagyon szép!

2. Bai

Ennél nagyobb marketingfogást aligha ki lehetett volna találni a Bai italoknak. Justin Timberlake és Christopher Walken pedig csak még szenzációsabbá teszik az egész szpotot.

3. Tiffany & Co.

Lady Gaga időt szakított a komoly felkészülése közepette, hogy az egyik leghíresebb amerikai ékszermárka új reklámjában is szerepeljen. A hirdetést egyébként pont a Halftime Show előtt adták le.

4. Wix

Gal Galdot Wonder Woman és Jason Statham együtt küzdenek a jó website dizájn megvédése érdekében. Tudod, hogy ez csak jól sülhet el.

5. Kia

Melissa McCarthy rinocéroszokat, bálnákat és fákat ment meg az új Kia autójával.

6. Squarespace

John Malkkovich nem véletlenül az egyik legnagyobb színész a világon. Hogy lehetne röhögés nélkül végignézni ezt a káromkodásokkal teli reklámot?

7. Audi

Te hogyan magyaráznád el a kislányodnak, hogy semmivel sem kevesebb a fiúknál? Ezek azok a reklámok, amik aztán díjakat nyernek. Szuperség!

8. Budweiser

Az ikonikus amerikai sörmárka is nekimegy Trump elnök világszinten kritizált immigráció ellenes törvényének. Mint később kiderül, ez a kirekesztett német bevándorló nem más, mint a Budweiser sör egyik alapítója, Adolphus Busch.

9. T-Mobile

Ennél a reklámnál jobb okot nem is tudnánk elképzelni, hogy Justin Bieber visszatérjen az Instagramra, pedig így történt.

10. Intel

Ha mindig is akartad látni, hogyan mos Tom Brady fogat, akkor itt a nagy lehetőséged.

11. Honda

Here’s to the #PowerOfDreams and the amazing things it has led to, like the all-new 2017 CR-V. pic.twitter.com/sfNNwJPnxn— Honda (@Honda) 2017. február 2.
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Egy időben hatalmasat mentek a hírességek érettségi fotói a neten, a Honda álmot valóra váltó üznetet hordozó reklámja pont ezen alapszik.

12. Stranger Things

Elmondhatatlanul várjuk a Netflix sorozat újabb szezonját. A Stranger Things alkotói, a Duffer fivérek megnyugtatják a kételkedőket, hogy bár szélesedik a sztori dimenziója, és még több szereplő lép a színre, a sorozat mit sem veszít az eredeti, naív és gyermekien kedves hangulatából. Mikor lesz már Halloween?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője