A legjobb filmek a Netflixen, amit látnod kell a hosszú hétvégén

Végre itt a jól megérdemelt hosszú hétvége, és lehet pihenni, töltődni. A tavaszi időre való tekintettel bizonyára te is vágysz a természetbe, de egy fárasztó nap után jól esik ledőlni a kanapéra, és megnézni egy szuper filmet. Elhoztuk neked a legjobbakat!

A Netflix mindig elkényeztet minket a legjobb filmekkel
A Netflix mindig elkényeztet minket a legjobb filmekkel
Fotó: Profimedia

A Netflix sorra gyártja a jobbnál jobb filmeket és sorozatokat, amikkel egyszerűen nem tudunk betelni! Most egy olyan filmválogatással készültünk nektek, amellyel méltóképpen áldozhattok a pihenés oltárán, ugyanis van köztük vígjáték, romantikus és dráma is, hogy biztosan találj kedvedre valót!

Ami megnevettet: Csaló csajok

Ez az a vígjáték, amit nem lehet elégszer megnézni! Josephine Chesterfield (Anne Hathaway) és Penny Rust (Rebel Wilson) egyaránt csalók, csak míg előbbi már profi szinten műveli a mesterséget, addig utóbbi még kezdő a pályán. Amikor útjuk keresztezi egymást, hatalmas kalamajka veszi kezdetét. Akár egyesíthetnék is erőiket a legnagyobb átveréshez, de a köztük lévő rivalizálás rendre meghiúsítja a terveiket. Többet nem is mondunk; azonnal kattanj rá, ha megállíthatatlan nevetésre és önfeledt szórakozásra vágysz!

Ami elgondolkodtat: Jessica útja

Ebben az életrajzi filmben minden megtalálható ahhoz, hogy meghódítsa a szívünket: lélegzetelállító tájak, kaland, dráma, érzelmek, azaz igazi mélységek és magasságok. Az ausztrál Jessica Watson (akit a filmben Teagan Croft alakít) mindössze 16 éves volt, amikor Pink nevű vitorlásával egyedül körbehajózta a Földet - az ő életre szóló kalandjáról szól ez a mesteri mozi. Megmutatja, hogy elszántsággal és kitartással nincs olyan az életben, amit ne tudnánk elérni - akkor sem, ha senki nem hisz benne, csak mi magunk.

Zseniális romantikus filmek, amiket imádni fogsz - ha szerelmes vagy, ha nem

Ami visszarepít a gyerekkorba: Matilda - A musical

Akárhány évesek is vagyunk, az örök gyerek mindig bennünk él. Jól esik időnként előcsalogatni, és felnőttként is elmerülni a mesevilágban. Ha rajongsz a musicalekért és kedveled a boszorkánytörténeteket, akkor Matilda (Alisha Weir) története teljesen el fog bűvölni! Imádtuk régen a Matilda, a kiskorú boszorkányt is, de a 2022-es verzió szintén nagyon szerethető. Mivel mindkét verzió megtalálható a Netflix műsorlistájában, ezért arra biztatunk, hogy nézd végig mindkettőt!

Ami felemel: Katinka

Országunk büszkesége, “Iron Lady” történetén keresztül a legendás úszónő sikereit egy kicsit mi is magunkénak érezzük, hiszen neve nemzetünkhöz köthető. A dokumentumfilmben visszarepülünk egészen a kezdetekhez, majd láthatjuk, hogy Hosszú Katinka milyen küzdelmek, lemondások és kitartás árán válik azzá az emberré, aki mára világszinten elismert úszónőként újra és újra történelmet ír. Szemünk előtt leperegnek Katinka életének legjelentőségteljesebb pillanatai: kőkemény versenyek, hatalmas győzelmek, fájdalmas kudarcok, és persze a szűnni nem akaró elszántság, amellyel beleveti magát nemcsak a habokba, hanem az életbe is. Ha valami lélekemelőre vágysz, ez a te filmed!

Ami megérinti a szíved: Az utolsó szerelmes levél

A film Jojo Moyes azonos című regénye alapján készült, a történet pedig a múltban és a jelenben, két szálon fut. Ellie (Felicity Jones) a mai idők tipikus szinglije, aki újságíróként építi karrierjét, élvezi a barátaival töltött időt, és a függetlenséget. Tökéletesnek tűnő életét azonban beárnyékolja, hogy reménytelenül szerelmes egy nős férfiba. Egy nap titkos szerelmes levélre bukkan a szerkesztőség archívumában, és elhatározza, hogy kideríti, kitől származik. Ahogy egyre többet tud meg az 1960-as években történt eseményekről, úgy bontakozik ki előtte egy gyönyörű szerelmes történet.

6 thriller, ami megtörtént események alapján készült

Ami borzongással tölt el: A bébiszitter – A kárhozottak királynője

Jenna Ortegával egyszerűen nem lehet betelni, és istenadta tehetsége bőven túlmutat Wednesday szerepén. Kétségtelen, hogy zseniális abban a sorozatban, viszont más filmekben is legalább annyira brillírozik, hiszen - valószínűleg nem árulunk el nagy titkot ezzel - bármely karakter bőrébe 100%-os hitelességgel tud belebújni. Ez a horrorkomédia akkor készült, amikor Ortega még kevésbé volt ismert, de alakításával azonnal lehengerelte a nézőket. A filmet 2020. szeptember 10-én mutatta be a Netflix, a történet szerint pedig Cole Johnson (Judah Lewis) és Phoebe Atwell (Jenna Ortega) felveszik a harcot egy sátánista szekta tagjaival. A film a 2017-es A bébiszitter folytatása.

Töltsd fel magad még több szuper filmmel:

Ez is érdekelhet

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)