Brutálisan jó folytatások és újdonságok várnak a Netflixen februárban

Ha új hónap, akkor egy rakás finom és ropogós újdonság. Nincs már hátra, mint átfutni a listát, belekóstolni az előzetesekbe, és eldönteni, melyik Netflix újdonság mellett pihened majd ki a fáradalmakat a februári felhozatalból.

Reese Witherspoon és Ashton Kutcher új romkomja február 10-én kerül a Netflix kínálatába
Reese Witherspoon és Ashton Kutcher új romkomja február 10-én kerül a Netflix kínálatába
Fotó: Profimedia

Tudjuk, hogy az időd véges, és mi itt a GLAMOUR-nál hiszünk abban, hogy az időddel, az energiáddal és a figyelmeddel ugyanolyan tudatosan kell bánnod, mint bármely más erőforrással. Ezért mostantól nagyon célzottan állítjuk neked össze havi sorozatajánlóinkat, hogy tényleg csak abba vágj bele, amire szükséged van. Nézzük, melyik Netflix film vagy sorozat csavarja el a fejed februárban.

You 4. évad – február 9.

Joe Goldberg történetét valahogy képtelen megunni a világ, így Penn Badgley visszatér egy 4., minden eddiginél csavarosabbnak ígérkező évaddal, miután az előző végén gyakorlatilag megrendezi saját halálát, majd Európába utazik, hogy új életet kezdjen. A popkultúra egyik legokosabb karaktere nem is csöppenhetett volna jobb helyre, mint egy londoni egyetemre, ahol a felső tízezer sznob-növendékeit tanítja. Csakhogy egymást követik a titokzatos halálesetek, így Joe Goldberg kénytelen felgöngyölíteni a szálat.

A te sorozatod, ha: bírod az izgalmas thrillereket, szereted az európai környezetet, és egyelőre beéred a 4. évad első etapjával is, a sorozat második fele ugyanis március 10-én kerül majd fel a streaming platformra.

„Muszáj szeretned azt, amit csinálsz” - Exkluzív interjú a Pixar művészeti vezetőjével, Deanna Marsigliesével

Nálad vagy nálam? – február 10.

Reese Witherspoon és Ahston Kutcher romkomja nem sokkal Valentin-nap előtt landol a Netflixen, hogy biztosan ne maradj néznivaló nélkül. A történet szerint Ashton Kutcher karaktere, Peter felajánlja legjobb barátjának, Debbie-nek (Reese Witherspoon), hogy míg ő lazít egyet, addig otthont cserélnek, és magára vállalja a gyereknevelést. Egyikük azonban úgy gondolja, hosszú évek óta tartó barátságuk megérett egy műfajváltásra... Reese Witherspoon bebizonyította, hogy a drámaibb, összetettebb szerepek is nagyszerűen mennek neki, viszont nincs még egy olyan színésznő, aki úgy adná át a légiüres gondtalanságot, mint ő, ami még egy okot ad, hogy látnod kell.

A te filmed, ha: nincs időd elköteleződni egy hosszabb sorozat mellett, de egy kis 2000-es évek limonádéfilmjeit idéző hangulat bármikor jöhet.

A nevem Chihiro – február 23.

A történet nem könnyű, az alapötlet és a kivitelezés viszont annál léleksimogatóbb. Chihiro, az egykori szexmunkás egy aprócska bento boltban dolgozik, nem messze a tengerparttól, aki egyik pillanatról a másikra a város egyik legismertebb alakja lesz. A titka csupán annyi, hogy kedvességével felkarolja a körülötte élő, végtelenül boldogtalan embereket. Már az előzetes is olyan a retinának, mint egy puha, meleg ölelés.

A te filmed, ha: szereted a lelket simogató történeteket, nyitott vagy, szívesen merülsz el más országok kultúrájában, és anélkül is képes vagy élveznie egy filmet, hogy minden második karaktert egy befutott és ismert hollywoodi színész alakítana.

Megvan, mikor startol el nálunk az új streaming szolgáltató, a SkyShowtime - Minden, amit tudnod kell róla

Szellem van a házunkban – február 24.

A Stranger Things-ből ismert David Harbour és a legújabb Amerika Kapitányt alakító Anthony Mackie is szerepel majd a Netflix február végén debütáló filmjében. A sztori szerint szellemre bukkan egy család saját otthonukban, majd nem sokkal ezután igazi internetes sztárokká válnak. Ez nem is lenne baj, ha egyúttal nem hívnák fel magukra a kormányügynökség figyelmét is.

A te filmed, ha: úgy vagy programozva, hogy rettegsz a thrillertől, a horrortól, egy jó családi film viszont bármikor jöhet – akár az előző műfajok sajátosságaival fűszerezve, vagy azokat viccesen kiforgatva.

Most már biztos: kedvenc Bridgerton karakterünk nem tér vissza a 3. évadban

Ellenállhatatlan kísértés – Németország – február 28.

Igényesebb, mint bármelyik Való Világ, de cseppet sem mélyebb, mint egy Kardashian valósághow. Arra viszont tökéletes, hogy kiszakadj a mókuskerékből, ha ez a cél. A kúp alakú mesterséges intelligencia, Lana meghódította a világot, és ezúttal a német kiadásban próbál meg segíteni abban, hogy segítsen mélyebb kapcsolatok kialakításában egy csapat fiatal, gyönyörű és felajzott fiatalnak, akik számára a „szerelem” eddig kizárólag az egyéjszakás kalandokban merült ki.

A te sorozatod: ha most jól elvagy mély mondanivaló nélkül is, egyszerűen szeretnél kikapcsolni, és ha a képernyőn keresztül is, de fehér homokos tengerparton süttetni magad – gyönyörű emberek társaságában.

Rajongunk a sorozatokért - és tudjuk, hogy te is:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói