Pink akkora show-t nyomott a Szigeten, hogy Rihanna sírva futhat utána a receptért könyörögve

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Augusztus 9-én igazi szupersztár koncertnek lehettünk szemtanúi a Sziget nyitónapján, Pink mindent hozott, amit tavaly Rihanna nem tett meg, és fergeteges élményt nyújtott nemcsak a régi Pink-rajongóknak, hanem azoknak is, akik csupán az MTV-ről vagy a rádióból ismerték az énekesnő legnagyobb slágereit.

Pink Sziget fesztivál live
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Sajnos még mindig Rihanna tavalyi hatalmas lebőgését pihegjük, ha a Szigetre gondolunk, a barbadosi énekesnő koncertnek semmiképpen sem nevezhető haknizása, ami mellesleg több mint egy félórás késéssel kezdődött el, a Sziget elmúlt 25 évének egyik legsötétebb pillanata volt minden bizonnyal. Erre a szervezőknek az volt válasza, hogy nem érdemes ilyen kaliberű neveket elhívni a fesztiválra, hiszen a jegyek úgyis elkelnek, a bevétel meg csak nő – nos, ezzel tavaly és most is vitatkoznánk, de inkább térjünk vissza erre egy hét múlva, amikor ténylegesen kiderülnek a pontos számadatok… A negyedszázados fesztiválnak úgy tűnik, szinte minden évben valamilyen sötét felhő befeketíti a csillagos egét, idén ugyanis Rita Ora koncertlemondása okozott nagy csalódást, akit végül Iggy Azalea ausztrál rapperrel sikerült pótolni. De ami a -1. napon történt a Sziget Dan Panaitescu Nagyszínpadán minden volt, csak nem csalódás.

Pink Sziget
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Nos, így lehet egy ma már szinte feledésbe merült, vagy lassan csak a 90-es, 00-es évek slágereit daráló nosztalgiabulikban hallható sztár dalaira olyan show-t csapni, hogy mindenki szája tátva maradt, ráadásul úgy is, hogy Pink az elmúlt 5 évben nem adott ki egyetlen új lemezt sem (az énekesnő új stúdióalbuma Beautiful Trauma címmel októberben érkezik), helyette inkább gyerekeket nevelt, mert megteheti.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> I could not be more excited right now. My single comes out today #34;what About Us#34; and my new album #34;Beautiful Trauma#34; comes out October 13th. I'm certifiably, insanely proud of this album. It's been a while, and I'm grateful for all the years we've had. Looking forward to the next chapter with you. P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 9., 14:15 PDT

A koncertjében viszont nem volt mégsem semmiféle erőlködés, alig hallott, csupán a Pink lemezeit kívülről fújók számára ismerős dalokkal való kérkedés – mert ugyebár a népszerűeket unni szokták már a sztárok -, hanem jó öreg slágerparádé volt az egész másfélórás koncert. Egymást után csendültek fel Pink legnagyobb dalai, melyeket tényleg mindenki kívülről fúj, akarva akaratlanul.

Pink Sziget Live
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

A Get The Party Startedtől kezdve a Just Like A Pillen át a Funhouse-ig és a Just Like Fire-ig, a 37 éves sztár ontotta magából a legnagyobb slágereket, amelyekért szinte könyörgött a közönség, úgy, hogy még egy-két akkusztikus betét is belefért a repertoárba. A kétgyerekes anyuka abszolút hozta a tőle megszokott vagányságot és lazaságot, azt a képet, amit már legelső klipjével, a There You Go-val 2000-ben felállított magáról.

Pink Sziget fesztivál
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Pink még egy csokrot is kapott az egyik odaadó rajongójától (természetesen rózsaszíntű), aki tudta, hogy az énekesnő mennyire szereti a virágokat:

Pink Sziget koncert
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

A legnagyobb dobást pedig a végére tartogatta, szó szerint: a Sziget történetében először repült fel valaki a közönség fölé kifeszített huzalon, ezzel pedig megkoronázta a már amúgyis tökéletesre sikerült előadását a So What ütemeire - és tényleg egy rocksztár, ahogy énekli is a dalban. Végezetül, habár tűzijáték általában az End Show után szokott lenni, Pinknek köszönhetően már az első nap is kaptunk egy adagot a koncert legvégén.

Pink Sziget koncert
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Azt hiszem annak ellenére, hogy sosem volt a kedvenc előadóm, de mindig is, 13-14 évesen meg főleg, csodálattal tekintettem a tökös, dalaival és klipjeivel bárkinek beszólogató, rózsaszínű hajú csajra a 2000-es évek elejéről, Pink koncertje számomra egy szuper élmény volt – és szerintem ezzel mindenki így volt, aki ott állt tegnap este a nézőközönség soraiban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője