Megvan, mikor startol el nálunk az új streaming szolgáltató, a SkyShowtime - Minden, amit tudnod kell róla

Eddig csak annyit tudtunk, hogy 2023 februárjában indul el a SkyShowtime, most viszont megvan a pontos időpont, és az is, hogy egészen pontosan milyen filmekre és sorozatokra lehet számítani. Annyit eddig is tudtunk, hogy izgalmas lesz, most viszont egyértelművé vált, hogy egy percet sem fogunk unatkozni idén tavasszal.

Skyshowtime
Még idén februárban elstartol Magyarországon a SkyShowtime
Fotó: Profimedia

A SkyShowtime kínálatában kifejezetten a nagy kasszasikerekre és izgalmas sorozatokra lehet számítani. Jelenleg Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Hollandiában és Portugáliában érhető el, februárban pedig további nyolc országban, köztük Magyarországon teszik elérhetővé a tartalmakat. A kínálatában filmeket és eredeti sorozatokat lehet találni a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock könyvátából.

Jegyezd fel a dátumot

Már hivatalos az indulás dátuma, és a jó hír az, hogy akár a Valentin-napot is vad filmezéssel tölthetitek, ugyanis február 14-én startol el itthon a szolgáltatás. Az előfizetők már aznap élvezhetik a teljes kínálatot, beleértve a helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is.

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven. Külön jó hír, hogy a Besúgó is visszatér, a szolgáltató kínálatában válik újra elérhetővé.

Milyen filmekre készülj?

Ahogy már említettük, érdemes kasszasikerekre készülni, ráadásul egészen friss sikerfilmekkel is lehet találkozni a kínálatban, például már az induláskor elérhető lesz a tavalyi év legnagyobb mozis sikere, a Top Gun: Maverick. A lista messze nem teljes, de már most tartogat egy rakás izgalmas filmet, mint a Rohammentő, Downton Abbey: Egy új korszak, Jerry és Marge lottó titkai, Jurassic World Dominion, A Rosszfiúk, Az Északi, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love vagy a The Hanging Sun.

A Netflix elég szépen elkényeztet minket januárban az újdonságaival

Ezek a sorozatok lesznek elérhetőek a SkyShowtime kínálatában

Azon sem kell aggódni, hogy sorozatok nélkül maradsz, sőt inkább amiatt fájhat a fejed, hogyan szorítasz bele ennyi tartalmat az idődbe. Csak néhány cím a listából olyan sorozatok közül, amikről talán már olvastál is, de eddig nem feltétlenül érted el őket: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

Jönnek újdonságok is!

Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor az is kiderült, hogy milyen újdonságokra számíthatsz az indulás után, és milyen tartalmak érkeznek hamarosan a szolgáltató kínálatába. Jönnek a minyonok: Gru színre lép, A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Rabbit Hole, Smile és a The Black Phones The Great Game.

Mennyibe kerül az előfizetés?

Magyarországon havi 1999 Ft lesz az előfizetési díj, a filmeket pedig nem csak a weboldalon lehet majd nézni, hanem a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n is.

Ne maradj le a filmes cikkeinkről!

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói