Szekeres Adrien új lemezzel tért vissza - erről beszélgettünk vele

2017.január.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Rengeteg változás történt az elmúlt időszakban a gyönyörű énekesnő Szekeres Adrien életében. Hét év után új lemezzel rukkolt elő, amihez egy még nőiesebb és érzékibb megjelenés is társul.

Hét év után nem rég új albummal jelentkeztél. Miért vártál ennyit?

Egyszerű oka van annak, hogy az elmúlt évben nem csináltunk lemezt: annyira elment az idő a koncertezéssel, másrészt a meglévő popdalok mellett operával és áriákkal is bővítettem a repertoáromat. Nem tudtam melyik irányba induljak el. Az elmúlt hét évben számtalanszor hallottam visszajelzéseket a rajongóimtól, hogy rajtam keresztül közelebb kerültek ehhez a műfajhoz. Tavaly, amikor Andrea Bocelli itt volt Magyarországon, akkor világosodott meg bennem ez a komolyzenei lemez, popdalokkal kiegészítve.

Más előkészületet igényel egy ilyen lemez?


Abszolút! Nagyon nagy szervezettséget igényelt, körülbelül 100 ember dolgozott, csak a klasszikus felvételeknél. Eleve nem egy hangmérnök dolgozott rajta, viszont a végén egy hangmérnöknek kellett az egészet összedolgoznia. Először a győri zenekarral felvettük a szimfonikus részt, ahol egyfajta segédénekesként énekeltem, hogy arra majd egy másik stúdióban megcsinálhassuk Budapesten a végleges verziót. Már több hónappal a felvétel előtt elkezdtem készülni az operákra, hogy stílusban, hangilag és mindeféle téren összeálljon. Nagyon vigyáztam magamra, nehogy valami bajom legyen, mert mindössze kettő napom volt arra, hogy felénekeljem az összes áriát és a popdalokat.

Mi az üzenete?


Fontos, hogy mindenki megtalálja azt, ami szórakoztatja, amit jól esik neki csinálni. Akárcsak a divatban, zenében sem kell feltétlenül éles határokat húzni. Bátran kísérletezhetsz többféle stílussal, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Kellett valamit változtatni a színpadi megjelenéseden?


Szerencsére nem kellett változtatni, hiszen már korábban is egyfajta visszafogott, de ugyanakkor elegáns darabokat viseltem, amit mindig az adott zenéhez igazítottam.

Mely tervezőkkel dolgozol együtt ezekere az eseményekre?


Bódis Bogi az Elysian tervezője, Tóth Bori és Merő Péter rendszeresen tervez nekem ruhákat.

Szekeres Adrien új lemezének címe: Megállók

Megállók, Szekeres Adrein új lemeze

A divathoz és a tökéletes megjelenéshez a szépségápolás is hozzátartozik. Vannak bevált praktikáid?


Vannak bevált prakitkáim, amik az elmúlt húsz évben rutinszerűvé váltak az életemben. Például nem fekszem le sminkben, rendszeresen járok kozmetikushoz, manikűröshöz és pedikűröshöz, de az otthoni bőrradírozás is nagyon fontos része az életemnek.

Miért szereted a CND kéz és körömápolási termékeket?


Mivel állandó reflektorfényben vagyok, a körömlakkok terén is tartós és minőségi termékekre esküszöm. Ráadásul egy géllakk rendkívül megkönnyíti az életem. Imádom, hogy nem pattog le és megőrzi a természetes fényét, színét.

Fotó: Varga Zoltàn
Smink: Kutasi Mariann
Haj: Papp Zsolt
Styling: Peleskey Zsuzsa


Csáti Melinda

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője