Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

A Sztárban sztár készítői még csak véletlenül sem szeretnék, ha idő – vagy a finálé előtt – ráunnának a nézők, ezért menet közben eszközöltek néhány újítást, és az előző hét után ismét felkavarták kicsit a műsor menetrendjét. Ha lemaradtál volna a hatodik adásról, mutatjuk a legizgalmasabb pillanatokat, és azt is eláruljuk, ki az, aki nem folytathatta a műsort.

A Sztárban sztár hatodik adásában extra párbaj produkciókat is láthattunk
A Sztárban sztár hatodik adásában extra párbaj produkciókat is láthattunk
Fotó: TV2 Sajtószoba

Egy héttel ezelőtt két versenyző is búcsúzni kényszerült a Sztárban sztár műsorától: a zsűri úgy döntött, Schoblocher Barbarát menti meg a veszélyzónából, Kiss Ernő Zsolt és Kamarás Iván pedig btávozott, így a most vasárnapi adásban már csak hat híresség állhatot színpadra. A tét nagy volt: bejutni az elődöntőbe, amit nem adtak túl könnyen. Az egyéni produkciók mellett ugyanis újításként vezették be a párbajt: azaz két énekes adott elő egy produkciót ugyanattól az előadótól, méghozzá egyszerre. Így nem csak azt lehetet jobban összemérni, ki mozog komfortosabban az adott karakterben, de azt is, kinek fekszik jobban a kihívás hangban.

Nagy klasszikusok, hatalmas formák

Schoblocher Barbarának rendszeresen dobja a gép a király kártyát: néhány adással korábban Elvist kellett leutánoznia, most pedig Zámbó Jimmy volt az, akivé átalakult: egyébként félelmetesen ügyesen, amivel a maximális 50 pontot is kiérdemelte a zsűritől. Trap kapitánynak jóval könnyebb volt a feladata, miután Soltész Rezső bőrébe kellett bújnia. Egyébként miközben a zsűri értékelte a produkciót, hangsúlyozták, hogy nem azért kap folyamatosan erős pontszámokat, mert szeretik, hanem mert igenis erős versenyzőnek tartják, így ő is 50 ponttal zárta az egyéni produkciót. Oláh Ibolyának viszont nem volt akkora jutalomjáték a Lady Gaga-metamorfózis, mint ahogy gondoltuk, a zsűri szerint inkább tűnt olyannak az előadás, mintha egy Oláh Ibolya koncertre csöppentek volna, ami a pontszámain is erősen meglátszott.

Tóth Andi felsőtestét varázslatos ásványok borítják a Sztárban sztár hatodik adásában

Párban még nagyobbat üt

A párbaj produkciók már csak azért is voltak nagyon izgalmasak, mert a versenyzőknek az egyéni kör után kellett még átalakulniuk, majd ráhangolódniuk a következő feladatra, ami a sminkmesenek és maszkmestereknek is extra kihívást jelentett. (Nem véletlenül nem voltak olyan látványos átalakulások, hiszen erre értelemszerűen nem volt idő.) Hogy mi is volt a tétje a párbajoknak?

Az adott produkció után minden egyes zsűritag egy ponttal segíthette a számára sikeresebben teljesítő versenyzőt, ami így hozzáadódott a már meglévő pontszámához. Schoblocher Barbara és Gubik Petra Christina Aguilera bőrébe bújt, ami Barbinak ment lazábban, így 4 extra pontszámmal ő nyerte a párbajt. Valkusz Milán és Trap kapitány a Scooter frontembereként (H.P. Baxxter) csapott össze, amit Valkusz nyert, ugyancsak 4-1-re, míg a Sipos Tomi-Oláh Ibolya felállásban utóbbi győzött. A napi nyertes Schoblocher Barbara lett, aki így automatikusan tovább jutott az elődöntőbe.

És akinek a nézők szerint sem sikerült a mai este

Valkusz Milán és Oláh Ibolya a nézők szerint is megérdemelte a továbbjutást, így ők is csatlakozhattak Barbi mellé a páholyba. Veszélyzónába került így Gubik Petra, Sipos Tomi és Trap kapitány, akik közül a zsűri csupán egy versenyzőt menthetett meg a kiesés elől - ők 3-2 arányban Gubik Petrára szavaztak, így a nézők döntöttek Sipos Tamás és Trap kapitány sorsáról, akik közül utóbbi jó ideje élvezi már a zsűri bizalmát, ami a veszélyzónából való megmenekülést illeti. A nézők úgy döntöttek, Trap kapitány érdemel továbbjutást az elődöntőbe, így Sipos Tominak kellett távoznia a műsorból.

Még több Sztárban sztár tartalom:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kost megbecsülik, a Nyilas lázban ég - június 7.

Napi horoszkóp: A Kost megbecsülik, a Nyilas lázban ég - június 7.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)