Whisper Tonnal is beszélgethetsz élőben a GLAMOUR Influencer Summiton!

2022.december.4.

Hamarosan itt a GLAMOUR Influencer Summit, ahol hazánk legmenőbb véleményvezéreivel is találkozhatsz személyesen, szelfizhetsz velük, és kérdezhetsz is tőlük. Ez egy olyan nap lesz, ami egészen biztosan inspirál, feltölt, és még tanulhatsz is a legnagyobbaktól!

December 14-én az Etele Plázában egy olyan estére várunk a GLAMOUR Influencer Summiton, amire sokáig szívesen emlékszel majd vissza. A tartalmas beszélgetések és a közönségtalálkozó után pedig a Mrs. Harris Párizsba megy című filmre is meghívunk. Ne maradj le erről az estéről, és foglald le a jegyed!

Whisper Ton is ott lesz!

Whisper Ton nevét valószínűleg egy olyan embernek sem kell bemutatni, aki rendszeresen használja a TikTokot. Nem csak nagyon kreatív és vicces tartalmakat gyárt, de szuper stílusa és jó mozgása is kiemeli őt a többi felhasználó közül.

Úgy érzem, hogy ez egy nagyon szuper indulása bármilyen karriernek. Valahogy össze szeretném kötni a táncos mivoltomat a Youtuber-Intagrammer vonallal. Szerintem mindenképpen a tánc és a közösségi médiában való tevékenykedés fogja meghatározni az elkövetkezendő éveimet.

mondta a Glamournak 2020-ban az influenszerségről. Hogy ezt most is így gondolja-e, azt te is megkérdezheted tőle az Etele Plázában a GLAMOUR Influencer Summiton. Whisper Ton, Hollósi Jázmin, Laudon Andi és Bozsik Dóra influenszerek ugyanis beavatnak majd a közösségi média platformokon zajló együttműködésekkel kapcsolatos kulisszatitkokba.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Ne maradj le, mert sokat tanulhatsz

Ez a nap nagyon különleges lesz, személyesen is találkozhatsz ugyanis az egyik legsikeresebb zenei formáció, a Valmar zenekar két frontemberével, Marics Petivel és Valkusz Milánnal, Metzker Viki dj-vel, rádiós műsorvezetővel, DJ Yamina lemezlovassal, valamint Varga-Szilágyi Zsolttal, a Post For Rent general menedzserével is. Miskovits Marci műsorvezető arról kérdezi majd őket, hogy zenei előadóként hogyan lehet a közösségi médiában is sikereket elérni. Lady Szomjas tiktoker, Czeglédi „Rob” Bálint és Szecsó influenszerektől pedig megtudhatod, hogyan válhat a közösségi média pénzkereseti forrássá. Viszkok Fruzsi, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi influenszerek arról beszélnek majd, hogyan értheted el a nézők elismerését és bizalmát. Vajda Luca profi sportoló személyesen számol be róla, neki hogyan sikerült szert tennie ilyen sok követőre. A screentime és a szorongás közötti kapcsolatról pedig Fuller Bianka pszichológus és tiktoker ad hasznos tippeket.

Várunk december 14-én Budapesten az Etele Plázába, ahol este hattól a The Solution főtámogatásával és a Post For Rent szakmai partnerünkkel karöltve fantasztikus programok várnak. Az előadások után extra ajándékként részt vehetsz a Mrs. Harris Párizsba megy című film vetítésén, az este végén pedig egy ajándékkal is meglepünk a The Solution jóvoltából! Válts jegyet még ma, ne maradj le az év legmenőbb eseményéről!

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói