Palvin Barbi vásárlási szokásairól mesélt: nagyon meg fogsz lepődni

2019.június.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A divat folyamatosan változik, a trendek jönnek-mennek, viszont egy dolog bizonyos, ezek mind arra késztetnek minket, hogy vásároljunk. Ez pedig nem is olyan nagy baj, ugye?

Palvin Barbi vásárlási szokásairól mesélt: nagyon meg fogsz lepődni
Fotó: Getty Images

A vásárlás lehet egy megtervezett anya-lánya program, egy "terápiás kezelés" a fárasztó munkanapok sűrűjében vagy akár tudatos is, ezzel spórólva pénzt és energiát.
Bármi is legyen az indok a vásárlásra, az bizonyos, hogy mindenki személyreszabott vásárlási szokásokkal rendelkezik.

Ebben a cikkben annak járunk utánna, hogy egy, a social média különböző platformjain véleményvezérnek számító ismert ember hogyan illeszti be a vásárlást, mint tevékenységet a mindennapjaiba, illetve melyek is azok a vásárlási szokások, amikkel rendelkezik.

Úgy hiszem Palvin Barbarát senkinek sem kell bemutatni. A magyar származású szupermodell, aki meghódította a divatvilágot. A vörös szőnyeges megjelenései mindig nagy visszhangot keltenek, kifogástalan megjelenésének köszönhetően pedig szempár rá szegeződik, ha megjelenik valahol.

Barbi a Sports Illustrated rendezvényén elárulta, nem számít trendkövetőnek, számára a kényelem fontos, mintsem a márkanév.

Fotó: Getty Images

″A divat világában töltött 13 év alatt sok hasznos dolgot megtanultam, de maga a divat követése még mindig nem hoz lázba.
Egészen addig, amíg jól érzem magam a kiválasztott ruhában, megvásárolom, nem számít milyen márkájú az adott ruhadarab.
A kényelmet részesítem előnyben, legyen hétköznapi, de mégis szexi.
A személyes mottóm az, hogy minél letisztultabb egy szett, annál szexibb a megjelenés.″- mondta Barbi.


Palvin Barbi a Sprouse ikrekkel és édesapjukkal pózolt

Palvin Barbi a Sprouse ikrekkel és édesapjukkal pózolt

A fiatal modell tudatos vásárlónak számít, nem szereti a nagy tömeget, sőt munkájából kifolyólag a vásárlást egyenesen munkának tekinti.

″Amikor vásárlásra kerül a sor, amire nem sokszor van időm, próbálok tudatos lenni. Kiválasztom azt az egy-két üzletet, ahova betérek, illetve mindig előre eldöntöm, milyen ruhadarabot szeretnék vásárolni.
A munkámból kifolyólag rengeteg ruhapróbán veszek részt, egy idő után unalmassá válik. Sokszor vásárlás közben is úgy érzem mintha dolgoznék, ezért nem is hagyok időt a próbára.
Előnybe részesítem a szemmértékre történő vásárlást.″ - jegyzi meg viccesen.

Sok vásárló előnybe részesíti a bevásárlóközpontokat a sétálóutcákon lévő üzletek helyett. Barbinak erről is határozott véleménye van.

″Szeretek a sétálóutcákon vásárolni. Nem szeretem a nagy bevásárlóközpontokat, túl zsúfoltnak érzem. Ezzel ellenétben az utcán sétálva a vásárlás mellett megtapasztalhatjuk a természetben töltött idő örömét is kicsit.
New York sokkal közelebb áll a stílusomhoz, mint Párizs. Szeretem Brooklyn-t, az ottani kis üzleteket. Nem igazán szeretem azt a részét New York-nak, ahol a luxusmárkák üzletei megtalálhatók. Kivülállónak érzem magam.″- fejtette ki Barbi

Fotó: Getty Images

Az interjúban a Victoria's secret modell arra is kitért mennyire kevés ideje van a vásárlásra, az előbb említett sétálóutcákon történő vásárlást felváltja a reptéri üzletek kavalkádja.

″Vicces, mert általában háttérbe szorítom a luxusmárkákat, ha vásárlásra kerül a sor, viszont a reptéren más a helyzet. A legtöbb pénzt a reptéren költöm el különböző kiegészítőket és ruhadarabokat vásárolva. Ott viszonylag sok időm jut a vásárlásra, onnan van az összes napszemüvegem és kézitáskám. Sőt, a családomnak is ott vásárolok ajándékokat. A reptéren impulzus vásárlónak számítok, de ez az ételekre is vonatkozik. Ahogy várakozom egy idő után éhes leszek, majd egy kávéra is megszomjazom.
Olyan dolgokat vásárolok, amelyekre soha nem volt szükségem, de most mégis kell.″

Végül, de nem utolsó sorban Barbi arról is beszélt, hogy mit kezd azzal a sok PR ajándékkal, amit a cégektől kap.

″Mindig szuper dolgokat kapok, de sokszor rájövök, nincs rájuk szükségem, így elajándékozom őket.
Persze már látom ennek hátulütőjét is, hiszem a végén nálam van ruhahiány. Sokszor kapom magam azon, hogy nincs mit felvennem, később rájövök biztos a nővéremnek vagy az édesanyámnak ajándékoztam el őket.

Fotó: Getty Images

Mostanában a barátomtól, Dylan-től próbálok elcsórni pár dolgot. Szerinte ellopom, szerintem kölcsönveszem. A stílusom kicsit fiús, így nem nehéz az ő ruhatárából válogatni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője