Így válassz karácsonyi ajándékot különböző érdeklődésű embereknek!

Hirdetés

2022.december.12.

A tökéletes karácsonyi ajándék megtalálásához csupán egyetlen szempontot kell szem előtt tartanod, ami nem más, mint az illető érdeklődési köre. Tudd meg, mit szeret a leginkább szabadidejében csinálni, vagy kérdezd meg a hozzá közel álló embereket arról, hogy mire vágyik. Egy személyre szabott, gondosan kiválasztott ajándékkal biztosan nem fogsz csalódást okozni!

Vasco Translator V4 fordítógép
Vasco Translator V4 fordítógép
Fotó: Vasco

Nagy olvasó hírében áll? Lepd meg egy könyvvel! Imádja a gasztronómiát? Vidd el egy izgalmas étterembe! És hogy mi a helyzet az utazás szerelmeseivel? Nos, az ő ingerküszöbüket egy fokkal nehezebb megugrani, de bizonyos dolgok felbecsülhetetlenül értékesek olyasvalaki számára, aki rajong az idegen országok kultúrájáért: a nyelvtudás.

Mielőtt azonban összevásárolnál egy csomó nyelvkönyvet, mutatunk valami sokkal hasznosabbat!

Nyelvzseni a zsebben

Intenzíven megtapasztalni külföldi országokat, elmerülni egy teljesen más kultúrában és igazán megismerni az ott élő embereket – ez az, amiről sokan álmodoznak, azonban csak kevesen váltják valóra. Mert míg a világ egyes részein el lehet boldogulni egy kis angollal, sok lenyűgöző ország megköveteli a helyi nyelv ismeretét. Ki szeretne minden utazás előtt hosszas nyelvtanfolyamokat elvégezni, vagy szótárhegyeket vinni magával? A megoldást az elektronikus fordítógépek jelentik, amelyek szinte bármilyen nyelvet spontán módon és pillanatok alatt fordítanak le többletköltségek generálása nélkül.

A Vasco Translator V4 fordítógép néhány speciális funkcióval is rendelkezik:

  • Beszédfordító. Azonnal lefordítja a párbeszédet vagy beszélgetést egyik nyelvről a másikra.
  • Szövegfordító. Azonnal lefordítja a kifejezéseket vagy szavakat, amelyek beírhatók hanggal vagy a képernyőn megjelenő billentyűzet segítségével.
  • Fénykép fordító. Azonnal lefordítja az írott szöveget, étlap vagy újság képét egyik nyelvről a másikra.
  • MultiTalk alkalmazás. Csoportos csevegésben akár 100 különböző nyelvet használó emberrel is beszélhetsz. Mondj vagy írj egy üzenetet a saját nyelveden, és beszélgetőpartnereid megkapják azt a saját nyelvükön (és fordítva).
  • Nyelvtanuló alkalmazás. 28 nyelven tanulhatsz új szókincset és gyakorolhatod a kiejtést.
Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, jól látható kijelző, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók.
Fotó: Vasco

Fordíts le akár 108 nyelvet 96%-os fordítási pontossággal

Nyelvtudás nélkül mindenkinek, aki külföldre utazik, támaszkodnia kell a nyelvi fordítójára. Még belegondolni is rossz, mi történhet, ha esetleg nem értjük meg a repülőtéri bejelentéseket, ha baleset esetén nem tudjuk megértetni magunkat a kórházban, vagy ha véletlenül nemkívánatos ételeket rendelünk az étteremben. Ilyen esetekben elengedhetetlen a megbízható, pontos és gyors fordítás. A Vasco Translator V4 fordítógép összesen 108 támogatott nyelven működik, beleértve a dialektusokat és nyelvváltozatokat (például a brit angolt vagy a kanadai franciát). A készülék ezt nem csak 96%-os pontossággal, de fél másodpercnél is rövidebb idő alatt lefordítja.

Azonnal lefordítja a kifejezéseket vagy szavakat, amelyek beírhatók hanggal vagy a képernyőn megjelenő billentyűzet segítségével.
Fotó: Vasco

Beszédfordító egyszerű és intuitív kezeléssel

Nemcsak a technológiával együtt felnőtt generációk, hanem az idősebbek is egyre többet szeretnének utazni. Gyakran elriasztja őket a nehezen elsajátítható technológiájú, modern eszközök használata. A Vasco Translator V4 fordítógép alkalmazása viszont nagyon könnyen megtanulható. Egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. A nagy, 5 hüvelykes képernyőnek köszönhetően a készülék összes nyelvi fordítása világos és könnyen olvasható.

Strapabíró külső és erős akkumulátor

Az utazás mozgással jár. A személyes holmink városnézés közben könnyen leeshet a földre, vizes vagy piszkos lesz. Ebben az esetben viszont nincs ok az aggodalomra: A Vasco Translator V4 fordítógép ütésálló, fröccsenésálló és porálló is! Ez a készülék minden kedvezőtlen körülménynek ellenáll, legyen az időjárás vagy mozgalmas élethelyzet. Kirándulás a hegyekbe vagy a tengerhez? Semmi nem lehet akadály, a tolmácsgép sérülése gyakorlatilag lehetetlen, még a legvadabb utazási kalandokon is állja a sarat. A robusztus eszköz emellett rendkívül praktikus – minden zsebben elfér. A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a beszédfordító bármikor, több napig is használható egyetlen feltöltéssel.

A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is.
Fotó: Vasco

Erőteljes hangszórók a tiszta hangfordításért

Zajos utcák, forgalmas piacok és repülőterek – gyakran nehéz idegen nyelven beszélgetni. A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is. Erőteljes hangszórókkal rendelkezik, amelyek jóval a normál beszélgetés zajszintje feletti teljesítményt nyújtanak – akár 99 decibel hangerőt!

Győződj meg te is a csúcsminőségről és a kiváló teljesítményről! Az új Vasco Translator V4 fordítógép 5% kedvezménnyel vásárolható meg a GLAMOUR5 promóciós kóddal. Látogass el a honlapra és rendeld meg a készüléket, amíg a készlet tart! Részletek a Vasco Electronics Magyarország weboldalán: vasco-electronics.hu

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói