Vegán natúrkozmetikumok testnek és léleknek

Hirdetés

2022.december.9.

A Herbiovit vegán termékeket a modern technológia és a tradicionális módszerek együttes használatával alkották meg. Céljuk az, hogy újra közelebb hozzák a gyógynövények csodálatos világát az emberekhez, megújítva a régmúlt hagyományait és tudását. Így az évtizedes tapasztalatukra és megszerzett tudásukra alapozva, szakértő termékfejlesztő csapattal egy egyedi receptúrára épülő natúrkozmetikai és étrend-kiegészítő termékcsaládot hoztak létre.

MicrosoftTeams-image
Herbiovit vegán termékek
Fotó: herbiovit.hu

A Herbovit lészítői folyamatosan nyomon követik a trendeket, ezáltal ötvözni tudják a legújabb kutatási és fejlesztési eredményeket a népgyógyászatra épülő hagyományokkal. Emellett fontos számukra a környezetvédelem, a fenntarthatóság és az állatok védelme, szeretete és tisztelete, így az Európai Unió szabályozásával összhangban a termékek előállítása során semmilyen állatkísérletet nem végeznek.

A Herbiovit összes natúrkozmetikumára igazak a következő termékelőnyök:

  •  Naturix által minősített natúrkozmetikumok
  •  Vegán formula, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  •  ’Mentes’ krémek, a kozmetikumok parabénmentesek, nem tartalmaznak SLS-t, nem tartalmaznak BHT-t, nem tartalmaznak ásványi olaj alapú összetevőket
  •  Nem tartalmaznak szintetikus szín- és illatanyagot

Az étrend-kiegészítők GMO-mentesek.

A Herbiovit Body Love testápoló krém könnyed formulája gyorsan felszívódik és olyan értékes anyagok találhatók benne, mint az olívaolaj, a jojobaolaj, az avokádó olaj, a gránátalma kivonat, a bőrnyugtató hatású aloe vera és a varázsmogyoró kivonat. Mindezek mellett E-vitamin egészíti ki ezt az egyedi és vegán krémbázist.

A bőrnyugtató Herbiovit sarokpuhító krém teafaolajat tartalmaz, minden bőrtípusra alkalmazható, akár minden nap. 10%-os urea tartalmú krém, amely az egyik legfontosabb és leghatékonyabb hidratáló a kozmetikában, segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, aminek köszönhetően puha és rugalmas marad.

A Herbiovit C1000+D3 RETARD kapszula a C-vitamin mellett D-vitamint is tartalmaz az immunrendszer védelme érdekében.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói