Csókból születik a boldogság? Így válaszd ki a mesébe illő rúzsodat!

Szponzorált tartalom

2019.április.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyszer volt hol nem volt, egyszer csak igény támadt egy olyan krémes formulájú, szatén hatású rúzsra, amely a három legfontosabb kívánalmat egyesíti magában: mesés szín, mesés védelem és mesés viselet. A Bourjois megvalósította ezt az álmot, így született a Rouge Fabuleux rúzskollekció. Higgy a varázslatban!

A mesébe illő szín

A magas koncentrációjú pigmenteknek köszönhetően a Rouge Fabuleux különböző árnyalatokat felvonultató kollekciójának minden egyes darabja elképesztően intenzív és ragyogó színekkel rendelkezik. A bézses-barnás és karamell-árnyalatoktól a rózsaszín nude tónusain át a ragyogó pink és piros – köztük burgundi és bíbor – színekig a teljes spektrumot lefedi a termékcsalád. Itthon egy szűkebb kollekció lesz elérhető, 8 csodálatos árnyalattal, érdemes mindet összegyűjteni!

Tartós színek és hidratálás együtt

Mesés védelem

A Rouge Fabuleux rúzsok marula olaj tartalma hidratálja és kondícionálja az ajkakat. Ráadásul, kivételesen könnyű textúrája krémes és komfortos, szinte fel se tűnik majd, hogy rúzst viselsz.

A Bourjois Rouge Fabuleux 8 árnyalata közül választhatsz

És egy mesésen tartós viselet!

A harmadik kívánság a rúzs tartósságára irányul, és a Rouge Fabuleux ebben is csodásan teljesít. Amellett, hogy akár 10 órán át fennmarad, szatén hatását és formuláját is őrzi.

Már 3999 Ft-tól a tiéd lehet!

Mi mást kívánhatnánk még? Szín, védelem és viselet tekintetében az ajkak minden vágya teljesül a Bourjois új Rouge Fabuleux rúzsaival. Nincs más hátra, csak hogy boldogan éljünk, amíg…

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője