Tudod, mit szeretne a pasid Valentin napra?

Szponzorált tartalom

2019.február.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szerelmesek ünnepén minden megengedett, legyen szó szexis fehérneműről, vágykeltő finomságokról, vagy épp egy ebédidőben is elvégeztethető szépészeti beavatkozásról. Légy te a legszebb ajándék!

Tudod, mit szeretne a pasid Valentin napra?
Fotó: Shutterstock

A szívecskékkel díszített mütyürök, apró giccsek egy idő után már inkább kínos, mintsem cuki ajándékok Valentin napra. Ahogy egy kapcsolat fejlődik, úgy válnak a meglepetések is felnőttesebbekké, bensőségesebbé. Ráadásul, ahogy idősödünk, szeretnénk ezen a napon a legjobb formában lenni, így miért ne kötnénk össze a kellemest a hasznossal? Van néhány esztétikai beavatkozás, amelyhez nem kell a műtőasztalra feküdni, ebédidő alatt is elvégezhetőek és szebbé, vonzóbbá tehetnek. Lássuk, melyek ezek!

Légy szexisebb!

A telt, formás ajkak minden korban vonzónak és szexisnek számítottak. Azon hölgyek, akiket a természet nem áldott meg dús ajkakkal sokáig rúzzsal és kontúrral próbáltak optikailag csalni, de ha lemosták a mázt, csak a penge száj maradt. Mióta azonban az orvostudomány felfedezte a felszívódó töltőanyagokat, amelyeket az ajakfelöltéshez is használunk, lehet bármilyen vékony ajka valakinek, néhány tűszúrás segítségével máris csókos szája lehet. A biztonságos, hialuronsav alapú készítmény hatása 8-12 hónapig is megmarad, függően attól, hogy a szervezet milyen gyorsan bontja le a testünkben is megtalálható vegyületet.

Tagadj le pár évet!

Bár már maga az ajakfeltöltés is megfiatalítja az arcot, a különböző ráncokat egyesével kell kezelni. A felszívódó töltőanyagot injekcióval juttatják a bőr alá. A hialuronsavas ráncfeltöltés hatására a ráncok kisimulnak, az arc ragyogó és fiatalos lesz. A ráncok mellett a szem alatti karikák megléte is gyakori probléma lehet. Mivel van, amikor már a smink sem segít és nem a kialvatlanság, hanem például a túl vékony szövet okozza a csúnya – és látványra igencsak öregítő – elváltozást, érdemes itt is kihasználni a testazonos töltőanyagok áldásos hatásait.

Tű nélkül is fiatalodhatsz!

Ha nincs szükséged a fent felsoroltakra, egy-egy arckezelés azért nem árt, hogy a nagy estén te légy a legszebb lány. Ezek ráadásul közvetlenül a randi előtt is elvégezhetőek. Válaszd az O2 Lift kezelést, vagy a Biomolekuláris lapmaszkos arckezelést, biztos lehetsz abban, hogy bőröd tiszta, hidratált és regenerált lesz, az apró ráncok elhalványulnak és bőröd ragyogóbb lesz, mint egy gyémántgyűrű.

Ha több információra van szükséged az esztétikai kezelésekkel kapcsolatban, kérj időpontot a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet orvosaitól a budapestplasztika.hu oldalon, vagy a +36 1 354 08 00 telefonszámon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője