10 tavaszi köröm inspiráció, arra az esetre, ha kifogytál volna az ötletekből

2021.március.19.

Itt a tavasz, de a jó idő ellenére még mindig a négy fal közé vagyunk bezárva. Épp ezért nem hibáztatunk, hogyha valahogyan fel szeretnéd dobni a hétköznapjaidat. Bár a körmösünkhöz most nem mehetünk el ( reméljük, hogy lassan erre is lesz lehetőség), de otthon is vígan kísérletezgethetünk kedvenc körömlakkjainkkal.

10 tavaszi köröm inspiráció, arra az esetre, ha kifogytál volna az ötletekből
Fotó: amyle.nails/Instagram

Összegyűjtöttünk 10 tavaszi körmöt, arra az esetre, ha kifogytál volna az ötletekből:

Ha esetleg valami egyszerűbbre, visszafogottabbra vágynál, akkor ez a bézs szín tökéletes lehet. Egyszerűen sose megy ki a divatból, ráadásul egy-két arany kiegészítővel nagyon elegáns hatást tud kelteni.

Mostanában minden közösségi oldal ezekkel az absztrakt, nagyon színes körmökkel van tele, és ez nem is meglepő. Az unalmas hétköznapokat, főleg így a karantén alatt nagyon fel tudják dobni ezek a minták.

Ez a szín az utóbbi egy évben nagyon felkapott lett, így nem csoda, ha a szalonban egyre több nő szeretné ilyenre csináltatni a körmeit. Igazi élénk, vidám árnyalat, ami egészen biztosan jobb kedvre derít.

Szintén egy mostanában felkapott trend, az elmosódott színkavalkád. Személy szerint, nekünk ez nagy kedvencünk, mert nagyon egyszerű, mégis különleges. Ráadásul ezek a színek olyanok, mint a tavaszi virágok. Tökéletes!

Ha tavasz, akkor napsütés, és nincs is más szín, ami ezt jobban tükrözni tudná, mint a sárga. Ha nem szeretnéd az összes körmödet ugyanazzal a színnel kifestetni, akkor bolondítsd pár foltos mintával, esetleg egy másik színű alappal, és kész is.

Szintén személyes kedvencünk: a smiley és az almazöld találkozása. A tavalyi év után nem meglepő, hogy ez a szín ismét felbukkan, ugyanis hatalmas sikere még most is él. Az apró smiley-k nagyon ötletesen, minden második körmön találhatóak meg, ezzel egy kicsit megbolondítva az összhatást.

Ez a köröm nagyon hasonló, a már korábban bemutatott összemosódott körömhöz, azonban itt a francia manikűr vonalát követve alakítottak ki valami újat. A megszokott ív tovább nyúl vagy eldől, és az egyszerű fehér helyett több szín keveréke jelenik meg. Szintén egy nagyon jó köröm tavaszra, ha az unalmas hétköznapokat szeretnéd valahogy feldobni.

A tavasz nem is lenne az igazi virágok nélkül. Ez a nagyon minimalista, letisztult köröm tökéletes választás lehet azoknak, akik valami többre vágynak, de mégis az egyszerűséget preferálják.

Ha már virágok, akkor muszáj megemlítenünk ezt a csodálatos és nagyon aprólékos munkát is. Ha ez nem sugallja a tavaszt, akkor semmi sem.

Utolsó körmünk nagyon hasonló a már korábban bemutatottakhoz, de mégis más. Ezt is a hagyományos francia manikűr inspirálta, azonban az ívek itt is megnyúlnak, elfolynak. Még egy bizonyíték arra, hogyan lehet feldobni az egyszerűbb stílust. A sárga és a minták keveréke a tökéletes tavaszi napokat ébresztik fel bennünk meg.

Ez is érdekelhet

Ez a csillagjegyednek megfelelő énidő

Ez a csillagjegyednek megfelelő énidő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk