30 év múlva is szép bőrt szeretnél? Vedd komolyan a napfény elleni védelmet!

2019.július.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hogy miért imádjuk a nyarat? Amellett, hogy a naptárunk jobbnál-jobb programokkal van tele, a meleg hónapok az önbizalmunknak is kedveznek. Végre előkerülnek a színes minik a gardróbból, a hajunk tengervíztől hullámos, a bőrünk árnyalatát pedig Beyoncé is megirigyelné – legalábbis, ha megfelelően odafigyelünk rá.

Bizony, a napfényes hónapoknak is megvan a maguk előnye és hátránya, és komoly figyelmet kell fordítanunk a szépség- és bőrápolásra, ha nem szeretnénk vörösen izzó vállakkal tombolni a fesztiválokon.

Bár sokan tiltakoznak a napvédő szerek ellen, a bőrgyógyászok és kozmetikusok nem győzik elégszer hangsúlyozni az UVB-védelem fontosságát. A leégés nem csak fájdalmas, de hosszútávú bőrkárosodáshoz is vezethet, és amellett, hogy gyorsítja a bőr öregedését és a foltok kialakulását, károsíthatja a sejtek DNS-ét. Ha azt gondolnád, a felhős égbolt vagy egy kis árnyék megvéd mindettől, nagyot tévedsz: az UVA sugárzás még üvegen keresztül is behatolhat a bőrödbe.

Ezen irányelvek alapján állította össze kínálatát a Vagheggi. A márka hatóanyagai egyszerre nyugtatják, hidratálják és táplálják a bőrt: többek között Panthenolt, aloe verat, E-vitamint, béta-glukánt és alfa-bisabololt tartalmaz, így antioxidáns hatást eredményez. A Vagheggi termékek használatakor attól sem kell tartanod, hogy hófehér maradsz: a cola dióból kivont oktapeptid-5 a barnaság aktivátora, ugyanis a benne lévő zsírsavak és vitaminok segítik a melanin termelődését.

A márka célja, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes napvédőt : száraz bőrre a napkrémet ajánlják, a naptej egyszerre hidratál és ápol, az olaj pedig egyaránt alkalmazható hajra és bőrre. A zselé a kreol bőrtípusúak kedvence lehet, a vízálló mikroemulzió spray pedig nagyon magas védelmet nyújt, ám láthatatlan réteget képez. Ha az érzékenyebb területekre keresnél kencét, a stick kiválóan alkalmazható ajkakra és foltokra is, ráadásul még egy övtáskában is elfér. A SOLARI napozó termékcsalád pedig végképp kielégít mindenfajta igényt: az előkészítő, a fényvédő és a napozás utáni testápolásra is választ adnak a SOLARI-termékek, amelyek ráadásul természetes, növényi alapú összetevőket tartalmaznak a környezet tiszteletben tartásával!

És ha már itt tartunk: a Vagheggi használatával a fair trade és a fenntartható fejlődés szempontjait is támogatod. A márka szem előtt tartja a "zöld" gondolkodást, és csak olyan partnerekkel dolgozik, akik betartják a helyi és nemzetközi környezetvédelmi törvényeket.

Nyakadon a nyaralás? Mindenképpen fontold meg, mi kerül a bikini és a szalmakalap mellé a táskádba, és élvezd úgy a napsugarakat, hogy 30 év múlva is egészséges bőrrel mehess strandolni.

Éppen ezek miatt fontos, hogy

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője