5 elképesztő szépségtitok Emma Watson-ról

2017.április.5.

A Szépség és a szörnyeteg sztárjának, Emma Watsonnak a beauty szokásai után kutattunk, ahol igencsak érdekes dolgokat találtunk. Lehet, hogy találsz köztük olyat, amelyik furcsának tűnhet, de a végeredmény szerintünk önmagáért beszél: Emma mindig gyönyörű!

5 elképesztő szépségtitok Emma Watson-ról
Fotó: disney

1. Emma a Szépség és a szörnyeteg forgatásán megkérte a sminkest, hogy ne tüntesse el a szeplőit alapozóval. Ezzel azt szeretné üzenni a szeplős tinédzserekenek, hogy a kis pontok igenis szépek, és ne szégyelljék őket. A színésznő azt vallja, hogy a természetes bőr a legszebb.

Ezt láttad? Emma Watson impozáns olvasmány-listája

2. Olyan bronzosítót használ, amely önbarnítót is tartalmaz, ez pedig nem más, mint a Vita Liberata \ (www.vitaliberata.com ). "Ez a termék számomra éppolyan praktikus, mint a 2-in-1 sampon-balzsam. A hatása pedig szupertermészetes!"

Tudtad? Eredetileg Emma Watson alakította volna Kaliforniai álom főszerepét


3. A színésznő már 9 éves kora óta szőkítteti a bajuszkáját. Talán idejét múltnak tűnhet ez a módszer, de neki mégis bevált. Nem biztos, hogy mindig minden körülmények között gyantával kell kínozni ezt a nagyon érzékeny részt.

Nézd meg! Emma Watson kiscicákkal adott interjút

4. Emma a natúr dezodorokra esküszik. Egyszer épp kifogyott a szokásos dezodorja, és mindenféle mintákat használt átmenetileg, amelyek egyszerűen nem hatottak, és ez nagyon kínos helyzetbe hozta őt. Nem csoda, hogy most már a színésznő borzasztóan kényes arra, hogy az általa használt kozmetikum a számára legmegfelelőbb alapanyagokat alkalmazza.

Mit rejt? Kukkants be Emma Waton nesszeszerébe!

5. Olajozza a testén található szőrzetet. A haját, a szemöldökét és igen, még a fanszőrzetét is. Emma ehhez egy minden célra tökéletes olajat használ (itt megnézheted a terméket: www.furyou.com ), amit semmi pénzért nem cserélne el. Ti kipróbálnátok?

5 elképesztő szépségtitok Emma Watson-ról Emma Watson beautyszokásai után kutattunk

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?