A 9 legrosszabb beauty trend, amitől búcsút veszünk 2017-ben

2016.december.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

2016 igazán nagyvonalú volt hozzánk a szépségápolás területén\ . Kylie Jenner piacra dobta szájfényeit, James Charles -t nevezték ki a Covergirl első férfi sminknagykövetének, ráadásul végre abbahagyta mindenki az arckontúrozást, helyette egy sokkal szexibb technikára váltva: az arckiemelésre.

A 9 legrosszabb beauty trend, amitől búcsút veszünk 2017-ben
Fotó: YouTube

Amennyire fantasztikusak voltak az idei nagy smink-bedobások az elmúlt 12 hónapban, legyen szó a metálos sminktermékekről, vagy épp a barackos árnyalatokról. Amilyen jó volt, annyira akadtak ellenpéldái is az évnek, amitől most 2017 bekövetkeztével búcsúzunk.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> If you don't follow @missjeely you're missing out! She is hilariously amazing #100layers #100layerschallenge #100layersoffoundation #100layersofmakeup #100layersofcum #100layersof Katy Grant (@i.need.more.lipgloss) által közzétett fénykép, 2016. Okt 19., 20:07 PDT

Soha nem szerettünk volna két rétegnél több alapozót, körömlakkot vagy szájfényt látni bárkin. Sajnos mégis bekövetkezett a beauty-katasztrófa, sőt, az emberek versenyeztek azon, ki tud több réteget magára kenni. Ha a szó szoros értelmében vesszük, akkor is a túl sok a legjobb jelző rá.

Szerintem mindannyian megegyezhetünk abban, hogy bármennyire is imádjuk a kövirózsákat, a kaktuszokat és egyéb szoba- és kerti növényeket, egy kicsit messzire mentek azzal az emberek, hogy már a körmükre is ezt varázsolták. Vissza a gyökerekhez, éljen soká a géllakk!

Tökéletes cicaszemet húzni szemhéjtussal, már önmagában nagy kihívást jelent sokunknak\ . Na de még mintásat készíteni? Reményeink szerint, ennek is búcsút inthetünk 2017-tel.

Anyukáinknak teljesen igazuk volt, amikor ránk kiabáltak gyermekkorunkban, ha őket utánozva is, de kifestettük az arcunkat a filctollakkal. A kiemelők és filcek nem erre valók lányok, gondoljatok rá, hogy ez a vicc súlyos következményekkel járhat a bőrötökre nézve. Ha egyáltalán lejön az arcotokról.

Az első és legfontosabb kérdés: egyáltalán hogyan lehet kezet mosni ilyen manikűrrel? Vagy bármi mást csinálni vele, amikor apró, szőrös teremtmények foglalták el a körmeitek helyét?

A Cheetos chipstől kezdve, a tamponon át, egészen a mályvacukorig, 2016-ban egy valamire való beauty vloggernek mindezek már megfordultak a hajában. De attól még, hogy valami működik – ami például igaz a Cheetos esetére is – nem azt jelenti, hogy minden őrültséget a hajunkba kell tekerni, ha mennyei loknikra vágyunk.

Könyörgünk neked, hogy felejtsd el az összes Pikachuhoz köthető palettád, ecseted és kozmetikumod. Bár pár hónapig nagy sikernek örvendett a Pokemon Go és rengetegen kergették a szabad levegőn a képzeletbeli állatokat, olykor veszélyesebb területekre is evezve, az újévben már valóban lejárt lemeznek számít az applikáció. Szuper emlékeztetője a gyerekkorunknak, de ennyi és nem több!

Emlékeztek még a saját készítésű pizza highlighterre? Vagy az unikornis formájúra? Vagy a 17 színből álló szivárványra? Felsorolhatatlan mennyiségű remekmű készült, pedig csak egyre van szükségünk: hogy úgy csillogjon az arcunk, akár egy Istennőé.

Mindannyian ismerjük a superfoodokat és annak fantasztikus hatásait. De azért kicsit túlzás makarónit és sajtot szórni az arcodra, nem? Vagy vajat használni sminkként, nem csak undi, de még a bőrödnek is rosszat tesz. Őszintén… tényleg erre pazarolnád a makarónid?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője