A szilveszteri sminked sosem volt még ennyire vagány, mint idén lesz!

2020.december.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Évről évre a szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke volt egy különleges ruha, na és persze egy igazán vagány smink, melynek jó néhány órával a buli időpontja előtt nekifogtál a barátnőid és egy kis háttérzene társaságában.

Idén ez egy kissé máshogy alakul, hiszen ezúttal a négy fal között várjuk az év végét, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem fér bele egy kis csillogás. Vagy ami azt illeti, sok-sok csillogás! Ha valamikor, most bátran kísérletezhetsz a legvagányabb kombinációkkal!

Hogy inspiráljunk, elhoztuk neked Perger Viktória fotós és Pető Detti sminkes, a Pető Detti Make-Up Art School vezetőjének közös projektjét! Lássuk melyek az idei szilveszter legtrendibb alkotásai!

Szikrázó eufória

Jeges színek, ezüstös ragyogás és tükörfényű ajkak! Ez aztán tökéletesen passzol majd hozzád! Mielőtt felragasztanád a szemhéjadra az aprócska köveket, készíts egy alap satírt, mellyel kialakítod ezt a csodaszép cicás formát. Ezután kövesd az íveket és precízen helyezd fel a kristályokat egy kevés műszempilla-ragasztó és egy csipesz segítségével! A végeredmény elképesztő!

Smink: Szántó Petra @petra_szanto
Modell: Kiss Kamilla @kisskamilla9

Egy csipetnyi romantika

A barackos árnyalatok nem véletlenül igazi jolly jokerek, ha letisztult sminkekről van szó. Amellett, hogy csodásan kiemelik a szemszíned, a bőröddel is elképesztő harmóniát alkotnak. Készíts puha satírt egy szaténfényű szemhéjfestékkel, emeld ki az alsó pillasor mentén is, majd jöhet a varázslat! Válassz rózsaszín és ezüst köveket és kezdd el felragasztani őket a belső szemzugtól egészen a homlokod irányába, a szemöldöködön át! Olyan leszel, mint egy valóságos tündér!

Smink: Rózsa Andrea @rozsaandikamakeupartist
Modell: Pacher Blanka @pblanche_ @facemodelmanagementhungary

Buja és előkelő

A vörös és arany nem véletlenül a királyi pompa ikonikus színkombinációja. Egyszerre ünnepélyes és rendkívül tekintélyt parancsoló. Bátran vesd be te is ezt a duót a sminkedben is! Válassz egy vörös szemhéjpúdert vagy akár egy hasonló árnyalatú pirosítót, emeld ki vele a mélyítőíved és a belső szemzugod úgy, hogy a mozgó szemhéjad üresen hagyod. Végül pedig díszítsd a belső szemzugod néhány aranyszínben ragyogó strasszal! Hidd el, imádni fogod!

Smink és modell: Pető Detti @petodettimakeupartschool

Fotók: Perger Viktória @victoriapergerphoto

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője