Csókolni való ajkak 5 lépésben

2021.február.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A dús ajkak manapság már éppen akkora trendnek számítanak, mint a ragyogó bőr, az egészséges haj vagy éppen a természetesen dús szemöldök, mégis sokszor ahelyett, hogy bevetnénk néhány rendkívül egyszerű trükköt, már az esztétikai központok felületeit bújjuk, és próbáljuk mérlegelni, hogy kell-e nekünk az a hialuronsavas feltöltés. Valljuk be, legtöbben már eljutottunk erre a pontra.

Csókolni való ajkak 5 lépésben
Fotó: Northfoto

Az ajakfeltöltéssel természetesen semmi gond nincsen. Viszont mielőtt bármilyen esztétikai beavatkozásra adnád a fejed, érdemes kipróbálni néhány rendkívül egyszerű és pénztárcakímélő trükköt, mely segítségedre lehet a dús ajkak elérésében. Íme 5 megoldás, hogy ajkaid a lehető legjobb és legteltebb formájukat hozhassák!

1. Elő az ajakradírral!

Ne feledd, az ajkaidra - ahogy a testedet borító többi felületre is – időnként ráfér egy kis pezsdítés. Ehhez a legjobb módszer egy hatékony radír, mely nemcsak az elhalt és száraz darabkáktól szabadít meg, de serkenti a vérkeringést is, ezáltal ajkaid látványosan dúsabbnak tűnnek majd! Mi erre a cseresznyés cukorradírra szavazunk.

2. Hidratálj!

Természetesen első körben fontos, hogy gondoskodj a megfelelő vízfogyasztásról! Ez ugyanis a tested minden területére hatással van. Kiegészítésképpen pedig szerezz be egy intenzíven hidratáló ajakápolót, amit bármikor, bármilyen helyzetben elővehetsz a nap folyamán és alaposan bekenheted vele az ajkaid, így óvva őket a kiszáradástól. Ezt a cuki duót akár a kedveseddel is megoszthatjátok, hiszen egy ápoló ajakbalzsamra mindenkinek szüksége van!

Ajakápoló duo MALIN + GOETZ 8450 Ft

3. Játssz a fényekkel!

Biztosan észrevetted már, hogy a matt termékektől mintha valahogyan optikailag összezsugorodna az ajkad. Nem képzelődsz! Ha igazán telt összhatást szeretnél elérni, válassz inkább szaténfényű termékeket és vess be egy kis szájfényt! Bizony, egy kis tükörfény csodákra képes, ha ajkaid volumenéről van szó!

The Lip Volumizer ajakdúsító balzsam LA MER 24500 Ft

4. Mutasd a legvilágosabb rúzsod!

Nyugi, nem kell felvidd ajkaid teljes területére! Miután felvitted a kedvenc rúzsod, mindössze ütögess fel a világos árnyalatból az ajkaid közepére! Ezzel az enyhén átmenetes megoldással optikailag teltebbnek tűnnek majd. Ha még extrább akarsz lenni, jöhet ugyanerre a területre az előbb említett szájfény is!

K.I.S.S.I.N.G rúzs (Penelope Pink) CHARLOTTE TILBURY cultbeauty.co.uk

5. Kell a kontúr!

Bármennyire is retrónak gondolod, egy jó kontúr felbecsülhetetlen! Keress, egy az ajkaid színénél 2-3 árnyalattal sötétebb színű ajakceruzát és a természetes kontúrod követve rajzold meg vele a körvonalat, majd egy picit dolgozd el ujjaiddal a belső íveket, hogy jobban beleolvadjon az ajkaid természetes árnyalatába! Ha csalnál egy picit, fél milliméterrel fölé is húzhatod, de ennél tovább nem javasoljuk, hogy megmaradjon a természetesen telt hatás. Ha ezzel megvagy, elég csak egy szájfény, vagy egy enyhén színezett ajakbalzsam és az eredmény csodaszép lesz!

Lasting Finish ajakceruza (110) RIMMEL 1899 Ft

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője