Eva Longoriával is találkoztunk Párizsban, a Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris sminkkollekció bemutatóján

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy ott lehettünk az exkluzív Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris sminkkollekció bemutatóján és az azt követő fényűző koktélpartin. Ha követsz minket Instagramon (@glamourhungary), már láthattál részleteket az eseményekről a sztorijainkban, most viszont minden kulisszatitkot elárulunk!

A kollekció

A kollekció Karl kreatív örökségét és a szépségről alkotott vízióját ünnepli, és a tervező rockos stílusát közvetíti, egy csepp párizsi eleganciával fűszerezve. A sikkes darabok kezdetleges tervezésében még maga Lagerfeld is részt vett mielőtt elhunyt, így egy ikonikus, gyűjtői darabokból álló kollekcióról beszélhetünk. A termékeket a sminkes-legenda Val Garland mutatta be.

Color Riche Satin rúzs 4299 Ft


A Color Riche Satin rúzsok 6 egyedi árnyalatban készültek el, és a neveik tökéletesen jellemzik Karlt magát: Kultured, Ironik, Provokative, Karismatic és Kontrasted. Biztosan megtalálod köztük a kedvenced, ugyanis a szolid hétköznapi színek mellett az egészen vad árnyalatok is megtalálhatók a színskálán.

Szempillaspirál 4699 Ft; Szemhéjtus 3199 Ft; Kompakt highlighter 5399 Ft; Color Riche Satin rúzs 4299 Ft

A rúzsokon kívül kívül egy 9 színből álló szemhéjpúder paletta, egy highlighter duó, szemhéjtus kétféle színváltozatban és egy extra fekete szempillaspirál a kollekció része. Mindegyik olyan alapdarab, amit könnyen beépíthetsz akár a hétköznapi sminkrutinodba is.

Sztárok, amerre csak a szem ellát!

Doutzen Kroes, Soo Joo Park és Eva Longoria vagy a sztársminkes Val Garland egytől egyig megjelentek a csodás eseményen, melyet Karl Lagerfeld letisztult, mégis hihetetlenül vagány stílusa inspirált. Fekete-fehér részletek, grafikus díszlet és megannyi hihetetlenül menő fotósarok várta a vendégeket.

Szépségrovat-szerkesztőnk Szakál Réka és Eva Longoria:

Ne késlekedj, csapj le a gyűjtői darabokra minél előbb, hiszen ezeket a csodálatos sminktermékeket már itthon is megtalálod a kijelölt DM üzletekben!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bak ne változzon a párja miatt, a Nyilast átverik - április 25.

Napi horoszkóp: A Bak ne változzon a párja miatt, a Nyilast átverik - április 25.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője